Ante Mamić: Živjela HRVATSKA, smrt svakoj JUGOSLAVIJI!

"Očito je, da je masonski cilj bila, a i još uvijek jest, jugoslavenska država na čijem području najbolje mogu raditi na " uništenju Vatikana i Crkve" i stvaranju univerzalne religije. Sinkretizam, anacionalnost i svjetska država kao ugaoni kamenovi masonske piramide nikad nisu mogli biti u hrvatskom interesu..." - piše dr. Ivan Mužić u svojoj knjizi "Smisao masonstva"

Izvor: pixabay.com
0

 

“Očito je, da je masonski cilj bila, a i još uvijek jest, jugoslavenska država na čijem području najbolje mogu raditi na ” uništenju Vatikana i Crkve” i stvaranju univerzalne religije. Sinkretizam, anacionalnost i svjetska država kao ugaoni kamenovi masonske piramide nikad nisu mogli biti u hrvatskom interesu…” – piše dr. Ivan Mužić u svojoj knjizi “Smisao masonstva”.

Za bolje shvaćanje masonerije valjalo bi svakako pročitati i njegovu knjigu “Masonstvo u Hrvata kao i cijeli niz druge literature koje sad već ima na pretek.

Zašto sam izdvoio ova dio u početku?

Masonska loža u Hrvatskoj je osnovana 2016.g. osnovao ju je Zoran Vojnic Tunić – informatičar iz Novog Sada. Radio je u Katoličkoj crkvi u NS i u to vrijeme je bio član masonske lože u Srbiji. Došavši u Zagreb osnovao je ložu “Ban Josip Jelačić” Orijent Zagreb, koja je djelovala pod Velikim orijentom Srbije.
I rekli bi ljudi meka srca, pa što? E pa svašta!

Ako ste mislili da je sve ovo što se događa u RH i BiH puka slučajnost grdno se varate. Jesmo li zaboravili da je i ministar Čorić mason? Sad nam je i Glavni državni odvjetnik, pa zamislite samo velikog mestra Gabrića, dojučerašnjeg partijskog čelnika koji se zaklinjao u Jugoslaviju, danas je prvi mason u Hrvatskoj.

Nekoć su to bile tajne organizacije. Danas je to javna tajna kojom se pojedinci ponose, neki drugi srame i skrivaju a neki opet tek potiho otkriju svoju pripadnost jer su sigurni da će ih se tako više uvažavati ako ne i plašiti. Tako i naš GDO, kad ga saborski zastupnici osudiše kao neradnika i lijenčinu, nu čuda odjednom se sazna da je GDO mason. Eto, sve je riješeno, sad ga sigurno nitko neće dirati.

Pa tko zna koliko je još masona u državnim službama, instutucijama, pa ako hoćete i u Crkvi koji su svojom tajnošću a još više tajnim radom pridonijeli svim našim nakaradnim i nemoralnim zakonim, protudržavnim uredbama i obezglavljivanju hrvatske države i naroda a koji i danas rade protiv Hrvatske i Katoličke crkve?

Pogledajte samo kako na čelno mjesto dolaze predsjednici stranke. HDZ. Jedan ode, drugi dođe, jedan drugoga stavlja i skida. Nema regularnih izbora. Trka za trkom, bandit do bandita. I baš se sad sa trona makla pijana trilateralka a na njezino mjesto pristigao konstruktivni drug i starešina. Buduća vlast se svakako mora stvoriti sa predstavnicima nacionalnih manjina jer, oni su najpouzdaniji kao jugoslavenska karika, ali, poslije novih izbora to neće biti HDZ u prvom planu nego SDP. Ako se to i ne mogne realizirati nikad nije kasno za njemački model uspjesne politike kroz veliku koaliciju. Da, HDZ i SDP i jesu jedno tijelo. Manjinci su im tek ona treća noga.

Ne može se svakako biti prezentantan političar ako nemaš svoje masone. Sluge koje se zakleše na grobu Jacquesa de Molaya da će se boriti protiv pape i Crkve do kraja svjeta te da se neće smiriti dok i posljednji pop ne bude udavljen vlastitim crijevima. Ma, baš zgodno. Kad bi bar udavili one pope koji su vaši članovi i koji vas pričešćuju iako znaju da ste sluge sotone.

Trebate li odgovor tko je pokrenuo Francusku revoluciju, tko je poklao francusko svećenstvo, tko je organizirao atentat u Sarajevu, tko financirao drugi sv. rat, tko je stvorio Jugoslaviju,… Teorija zavjere!!!
Nije prijatelji moji nikakva teorija, ovo jesu zavjerenici i ovo jesu neprijatelji. Pa kad bi i stotinu zlatnih kaiša i pregača na sebi imali, tko zna koje dužnosti obnašali, ne bojmo ih se. Oni su samo kvalitetnije organizirani kako bi se zaštitili od ogromne većine koju lažu, potkradaju i odvode u vlastito roblje.

A ovo je Hrvatska ne Jugoslavija. Jači smo, govori i to da smo srušili njihovu tvorevinu a oni našu tek urušavaju.
Ne dajmo im šansu.

Živjela HRVATSKA, smrt svakoj JUGOSLAVIJI!

 

 

facebook status

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.