Djeca kao točkice

0

Možda ste već vidjeli fotografije ili video snimke nešto krupnije nerođene djece. Međutim, još uvijek se premalo govori o onoj djeci koja su sitna kao točkice, koja su začeta, ali se još nisu usadila u maternicu.

Kod začeća je tijelo djeteta veličine 0,1 do 0,15 mm, a težina mu je otprilike 0,004 mg. I na tu djecu se odnose Isusove riječi; “Zaista, kažem vam, meni ste učinili koliko ste učinili jednome od ove moje najmanje braće” (Mt 25,40). Ne smije se niti njih ubijati!

Svjetski poznati fizičar hrvatskog porijekla prof. dr. Davora Pavuna, izračunao je da se tijelo tek začetog djeteta sastoji od otprilike 1014  ili 1018  atoma. To se piše tako, da se jedinici doda 14 ili 18 nula (100000000000000 ili 1000000000000000000 atoma). Tijelo odraslog čovjeka visine 175 centimetara, sadrži otprilike 1028 atoma.

Kako je ugroženo dijete sitno poput točkice?

  1. Do začeća i automatskog ubojstvenog učinka, preko sprečavanja usađivanja u maternicu, vrlo često dolazi uz sve vrste tzv. “kontracepcijskih” tableta, uz hormonske flastere, sva hormonska i antihormonska postkoitalna sredstva, implantate i depo injekcije koje je industrija smrti izmislila protiv djece. Na isti način, ubojstveno djeluju i sve vrste spirala, bez obzira na vrstu, također i one koje sadrže hormone ili bakar. Dijete kod svih tih sredstava pogine najčešće dok žena koja to upotrebljava, obično niti ne primijeti da je bila trudna, jer joj menstruacija niti ne izostane.  Sva ova sredstva jako štete i zdravlju onih koji ih uzimaju. Nekoje žene zbog toga i umiru.
  1. Dječicu koja se još nisu usadila u maternicu, masovno ubijaju i prilikom raznih postupaka vezanih uz umjetne oplodnje.  U travnju 2012., se na Hrvatskom katoličkom radiju čulo da samo u jednoj takvoj zagrebačkoj klinici, ima 18 tisuća žive smrznute djece. Kasnije sam čuo da ih tamo ima već preko 20 tisuća.

Svaki će pošteni čovjek reći da se ne smije ubijati niti takvu djecu, ali će još reći da se na umjetni način djecu ne smije niti začinjati! Još i prije toga se čulo da u Hrvatskoj,  u frižiderima, žive tisuće smrznute djece. A koliko su ih tek ubili, a da ih nisu ni stavili u frižider, ili pak nakon odleđivanja?

Čujemo da diljem svijeta, mnogu djecu, koja su se na umjetni način pojavila, odbacaju na razne načine, s njima izvode smrtonosne eksperimente ili ih izvoze i prodaju na međunarodnom tržištu.

Više nije tajna da dolazi do stvaranja djece i bez oplodnje jajne stanice spermatozoidom, preko umjetnog stvaranja blizanaca, cjepkanjem maljušnog tijela djeteta, u raznim njegovim uzrastima, a i na neke druge umjetne načine.

Čak i oni koji izvode oplodnje u epruveti priznaju u člancima i knjigama koje pišu, da se rodi manje od 5 % tako začete djece. Zbog neprirodnih uvjeta, ne uspijeva se usaditi, pa umire i najveći broj one djece koju pokušavaju usaditi u maternicu.

Početni stadiji humane embriogeneze. Foto: commons.wikimedia.org
  1. Mnoga djeca, sitna kao točkice, umiru jer se ne uspijevaju usaditi maternicu, još i zbog upale njene sluznice – endometritisa. Do toga može doći zbog zaraza virusima, bakterijama i gljivicama, a ima i miješanih infekcija. Nekoje od tih žena čak misle da žive u neplodnom braku, a zapravo često zanesu. Međutim, djeca zbog upaljene sluznice maternice umiru i one trudnoće ne primjećuju, jer nema izostanka menstruacije.

Ovdje se radio o vezi između grijeha na seksualnom planu preko kojeg je došlo do zaraza, sa smrću djeteta.

Nekada se dijete ipak usadi u maternicu, unatoč zaraze, ali umire kasnije, kada već žena primijeti da je trudna, pa misli da se radi o „spontanom“ pobačaju. Ima slučajeva da žena bude nekoliko puta trudna i uvijek pomisli da se, nakon par tjedana ili mjeseci, radilo o „spontanom“ pobačaju. Čak se možda nitko nije sjetio uputiti ju na testiranje, pa ostaje zaražena i gubi vrijeme za odgovarajuće liječenje.

Ako se dijete zbog spirale, hormona ili antihormona protiv rađanja ili zbog bilo kojih drugih razloga ne uspije usaditi, pa umre, postavlja se pitanje što se događa s njegovim mrtvim tijelom. Teoretski postoje samo dvije mogućnosti.

Ili čeka da sa slijedećom menstruacijom napusti tijelo majke, ili, što mi izgleda vjerojatnije, tijelo žene, u području maternice, resorbira tijelo mrtvog djeteta koje tada ima već oko stotinu stanica, a veliko je već oko jednog milimetra, a možda i veće. Tada sadrži otprilike 10 na 16 atoma (1016). Opisno taj broj iznosi deset milijuna puta po milijardu atoma.

Radi se o vrlo velikom broju atoma tijela djeteta koji bi se resorpcijom razišli po organizmu majke. A resorpcija tijela djeteta ličila bi na svojevrsno ljudožderstvo. Nekoji od resorbiranih atoma djeteta će vjerojatno ostati u majčinom organizmu cijeli njen život.

    1. U početku trudnoće žena još na sebi ne primjećuje znakove da pod njenim srcem već živi sin ili kćerkica. Pogotovo je to slučaj u periodu od začeća pa do izostanka menstruacije. Ipak, moramo poštivati živote i zdravlje i one djece koja su još “skrivena”.

Jasno je da se ne smije odstranjivati maternicu ako dolazi u obzir da je u njoj živo dijete. Postoji čitav niz drugih operacija, pa i dijagnostičkih procedura, prije čijeg izvođenja treba biti siguran da u tijelu žene ne postoji živo dijete, da ga se ne bi ubilo niti povrijedilo. Za usporedbu, može se reći da se ne smije rušiti kuću dok dolazi u obzir da je u njoj netko živ.

Očito je da su razni grijesi međusobno vrlo povezani. Nadam se da će Vas ovaj tekst potaći na još veće zauzimanje protiv ubijanja ljudi u svim periodima života, protiv grijeha kontracepcije, sterilizacije, umjetnih oplodnji, predbračnog i izvanbračnog seksualnog života, nemoralnog odgoja i protiv svih drugih grijeha.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.