Mario Žuvela: Vjeruj u sebe

I samo jednu stvar nemoj nikada zaboraviti: Vjerovati u sebe. I kada se uspinješ. I kada padaš. I kad si na vrhu. I kad si na dnu

Autor: Dražen Zetić
0
Mnogi će ti, dok ne budeš gledao, pokušati podrezati krila, a onda se pretvarati da je sve u redu. I da su na tvojoj strani. A kasnije ti govoriti: “Možeš ti to!”
Čudan je ovaj svijet. Ljudi koje ne možeš razumjeti. Prijatelji koje sad vidiš, a sad ne vidiš. Hrpa onih koji se rugaju tvojim snovima jer svoje nisu uspjeli ostvariti. No ne treba te to brinuti. Samo zatvori oči, začepi uši i kad su takvi oko tebe, guraj naprijed ne gledajući oko sebe.
Ne bavi se ljudima! Niti tuđim stvarima. Pobjedama i promašajima koje nisu tvoje. Imaš svoju priču i vodi računa da u nju ne uđu likovi koji potkopavaju tuđe živote. A pretvaraju se da su savršeni. Vodi se samo time da pomogneš onome tko je na tvome putu. I tko će biti uz tebe kada ti bude trebalo. I samo jednu stvar nemoj nikada zaboraviti: Vjerovati u sebe. I kada se uspinješ. I kada padaš. I kad si na vrhu. I kad si na dnu.
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.