Miletić Marin: Milanović brani Plenkovića

To su ti mali miševi, svjesni ili nesvjesni briselski pijunčići. Kome oni sole pamet? I s kojim pravom? Nama Mostovcima? Nama koji u Statutu stranke imamo vrednote Domovinskog rata, koji nikad i ni u kojoj situaciji, a kamo li javno, domoljublje nismo nazivali floskulom i čiji članovi obitelji ni u primisli nisu pisali za četničke novine?

0
Predsjednik Republike Zoran Milanović brani Plenkovića i njegov “no way HDZ”.
Dakle, u trenutku kada HDZ opet puca po šavovima od korupcije, kad se vidi da njegovi župani imaju vrijedne nekretnine u vlasništvu države za koje godinama ne plaćaju niti lipe, u trenutku kad se HDZ raspada jer su njihovi ljudi na čelnim pozicijama u državi apsolutno zakazali u reakciji nakon potresa na Banovini, u trenutku kada su baš oni ti koji štite Bandića u Zagrebu i rade sve da osvoji još jedan mandat, u trenutku kad poznati zadarski SDP-ovac krade 60 milijuna kuna – baš u tom trenutku Milanović i njegova PR mašinerija odrađuje svoj prljavi posao i baca naivnom narodu nove kosti podjela.
A ta duboka država točno razabire odakle joj stiže najozbiljnija prijetnja pa razvaljuje našeg Zvonimira Troskota, dijete hrvatskog branitelja, domoljuba.
Novinari su odradili svoj zadatak i iznudili izjavu koju su trebali. Inzistirali su i nekako navukli vrhunskog čovjeka, ekonomistu, financijaša i poštenjačinu Troskota, nevičnog prljavim rabotama, na komentar Milanovićeve predstave na Maslenici kojeg su izvukli iz konteksta ne bi li se blatom nabacivali na njega i njegove stranačke kolege.
Sada neki kvazidomoljubi koji su 1991. bježali iz Hrvatske, a danas šetaju s HOS-ovim majicama, likovi koji su se umjesto rovova hvatali fotoaparata sada sole pamet hrvatskom narodu i “prokazuju “ćupriju” kako se podcjenjivački rugaju Mostu i svim našim članovima i simpatizerima.
To su ti mali miševi, svjesni ili nesvjesni briselski pijunčići. Kome oni sole pamet? I s kojim pravom? Nama Mostovcima? Nama koji u Statutu stranke imamo vrednote Domovinskog rata, koji nikad i ni u kojoj situaciji, a kamo li javno, domoljublje nismo nazivali floskulom i čiji članovi obitelji ni u primisli nisu pisali za četničke novine?
Oni se rugaju jednom heroju Domovinskog rata Miri Bulju? Rugaju se meni koji sam 16 godina suradnik i prijatelj s mnogim vukovarskim herojima, HOS-ovcima: Radnićem, Lujom, Pašom, Horvatom, Jurčanom, Kutinom, koji sam 13 godina organizirao projekte, dovodio te heroje na svjedočenja u Rijeku, odlazio u Vukovar punih 16 godina s dva, tri autobusa mladih ljudi. I sada nama da dociraju ti mali miševi? Ne ide. Mojim Riječanima u Mostu, dragoljcima Domovinskog rata, Kataliniću, Fućku, Šaksu cijeloj toj ekipi branitelja. Kojih li miševa!
A što se tiče Zorana Milanovića. On je pokazao veličinu svojih muda kada je ustuknuo pred Plenkovićem. I povukao se u neke svoje kućice. Kod njega je ipak jezik puno veći, barem se tako čini, od nečeg drugog. Možda bi Milanović volio da je drugačije, ali budimo realni, po ovome što vidimo – ipak nije.
A kada smo kod Milanovića, evo svim tim farizejima domoljublja moj tekst o hrvatskim herojima, pripadnicima HOS-a koje sam poslao Milanoviću na njegov prethodni ispad protiv ovih hrvatskih branitelja
Navik on živi ki zgine pošteno
Hrvatska, ljubavi naša
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.