Otkrijte ljepote Hrvatske uz besplatni turistički magazin

0

HR 014v UNESCO-Hvar

Reportaže o hrvatskim destinacijama, novitete hrvatske turističke ponude i zanimljive ideje za putovanja Hrvatskom, ali i svijetom, svaka tri mjeseca ljubiteljima putovanja otkriva tipTravel magazine (www.tiptravelmagazine.com), hrvatski online magazin o turizmu i putovanjima koji izlazi u hrvatskom, engleskom i njemačkom izdanju te je besplatan za sve čitatelje.

Magazin donosi i niz korisnih savjeta i preporuka vezanih uz putovanja te najave događanja i manifestacija u hrvatskim destinacijama, zanimljivosti iz Hrvatske i svijeta, a u svakom broju ćete pronaći i intervjue s putopiscima, glazbenicima i predstavnicima hrvatskog turističkog sektora. Magazin predstavlja i vrijednu UNESCO-ovu baštinu, donosi gourmet priče iz raznih hrvatskih regija, predstavlja strastvene zaljubljenike u putovanja…

Cover - tipTravel magazine 014 HR

Glavna tema novog broja magazina je Proljeće na najvećim kvarnerskim otocima: Rabu, Krku, Cresu i Lošinju, dok su neke od tema i Zagrebačko kulturno proljeće te tvrđave Šibensko-kninske županije. Nacionalni parkovi Plitvička jezera i Krka predstavljeni su kroz priču aktivnog turizma, a u novom broju ćete, između ostalog, saznati i kako se pengaju jaja te kakvi su uskrsni običaji u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

HR 014v Kvarnerski otoci

Otkrit ćete i vrijednu tradiciju bratovština na otoku Korčuli, gdje se Veliki tjedan posebno obilježava nizom veličanstvenih procesija. Od UNESCO baštine je u novom broju predstavljena procesija “Za križen” na otoku Hvaru koja povezuje šest hvarskih župa, ujedinjujući ih u vjeri i molitvi na putu dugom 22 kilometra. Novi broj tipTravel magazina predstavlja i humanitarni projekt kojem je cilj pomoći u školovanju djeci u Kambodži, donosi članak o aktivnostima UNICEF-a za pomoć izbjegloj djeci, a tu je i veliki članak o sigurnosti putovanja, dok će gurmani u novom broju pronaći ideju za zanimljiva gourmet putovanja. Od inozemnih destinacija su predstavljeni Salzburg i Ljubljana.

tipTravel magazine, kao i sva njegova dosadašnja izdanja, možete pronaći na www.tiptravelmagazine.com, zatim na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com te na iOS Newsstand aplikaciji, koju možete besplatno preuzeti u AppStore-u (dovoljno je upisati “tipTravel” kako biste je pronašli).

OVDJE PREGLEDAJTE I PREUZMITE NOVI BROJ:

HR: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine014hr/1?e=8066732/33922657

EN: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine014en/1?e=8066732/33923804

DE: http://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine014de/1?e=8066732/33923847

Aplikacija: http://itunes.apple.com/us/app/tiptravel-magazine/id687683733?ls=1&mt=8

 

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.