Prigodni popusti u KS-u uz 61. teološko-pastoralni tjedan!

Kršćanska sadašnjost i ove će godine popratiti Teološko-pastoralni tjedan, ali zbog promijenjenih uvjeta održavanja, velika prodajna akcija odvijat će se u KS-ovim knjižarama i web knjižari (www.ks.hr/akcije).

0

Crkva u svijetu kriza i ljudske patnje tema je 61. teološko-pastoralnog tjedna koji će se 26. i 27. siječnja održati na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Zagrebu (Vlaška 38), u nešto drukčijem ruhu nego prijašnjih godina. S ograničenim brojem posjetitelja i programom predavanja u samo dva dana, TPT će se prenositi putem YouTube kanala KBF-a.

Kršćanska sadašnjost i ove će godine popratiti Teološko-pastoralni tjedan, ali zbog promijenjenih uvjeta održavanja, velika prodajna akcija odvijat će se u KS-ovim knjižarama i web knjižari (www.ks.hr/akcije). U knjižarama Kršćanske sadašnjosti u Zagrebu, Zadru, Splitu, Osijeku, Karlovcu i Mariji Bistrici od 25. siječnja do 29. siječnja 2021. sva liturgijska izdanja bit će snižena 10 %, dok će sva ostala izdanja (osim novih naslova) biti snižena 20 %.

Uz to, dvadesetak naslova bit će sniženo čak 50 %. Usporedno s akcijom u knjižarama odvijat će se i akcija u web knjižari Kršćanske sadašnjosti, u kojoj će liturgijska izdanja također biti snižena 10 %, dvadesetak naslova bit će sniženo 50 %, a sva biblijska izdanja moći će se kupiti po 20 % povoljnijoj cijeni.

U skladu s temom ovogodišnjeg TPT-a, Crkva u svijetu kriza i ljudske patnje, izdvajamo nekoliko naslova na popustu. Među ostalima, u knjižarama i web knjižari 50 % bit će sniženi naslovi Sveti od zdravlja, Ali Bog je drukčiji (o patnji, smrti i uskrsnuću), Osoba, milost i Bog, Moguće kršćanstvo, Smijem biti slab. Cijeli popis moći će se pogledati u web knjižari Kršćanske sadašnjosti, u rubrici Akcije, od 25. do 29. siječnja.

Uz 20 % popusta u knjižarama će se moći kupiti svi naslovi (osim novih izdanja), a uz temu ovogodišnjeg TPT-a izdvajaju se, primjerice, naslovi Medicina u Bibliji, Paradoksi križa, Razlozi za radost i nadu, Božja muka – nada za tebe, Crkva milosrđa…

Raspored predavanja i teme na 61. teološko-pastoralnom tjednu pogledati možete ovdje, a adrese knjižara Kršćanske sadašnjosti naći ćete ovdje, ili iz udobnosti svojega doma posjetite web knjižaru.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.