Stipo Mlinarić Ćipe: SRETAN DAN HRVATSKIH BRANITELJA GRADA VUKOVARA

Danas je Dan hrvatskih branitelja grada Vukovara. Na današnji dan 1991. u Bogdanovcima postrojilo se oko 2500 nenaoružanih branitelja s područja bivše općine Vukovar

0
Danas je Dan hrvatskih branitelja grada Vukovara. Na današnji dan 1991. u Bogdanovcima postrojilo se oko 2500 nenaoružanih branitelja s područja bivše općine Vukovar.
Te 1991. godine uspjeli smo zaustaviti JNA i srušiti Jugoslaviju te stvoriti našu Hrvatsku! Čast mi je što sam bio tamo kada me moj grad najviše trebao. Malobrojni, ali hrabri, uspjeli smo odolijevati JNA koja je u tom trenutku slovila za treću najjaču vojnu silu na svijetu. Hvala svim braniteljima grada Vukovara koji su svoj život dali za slobodu. Žalosno je i teško da mnogim braniteljima još nismo pronašli posmrtne ostatke, ali dok smo živi naša je obaveza da tražimo njihove kosti. To je najmanje što možemo učiniti za te dečke.
Danas nastavljamo borbu za našu Hrvatsku. Tih slavnih godina pokazali smo da se svakome možemo suprotstaviti, tako treba biti i danas. Zato što svoje volim, svoj narod, svoju državu zato mi je obaveza, a trebala bi biti i svakome od nas, da se borimo za boljitak ove napaćene zemlje!
Prijatelji, hvala vam! Nedostajete mi!
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.