Apel za humanitarnu pomoć (Privlaka): Vrijeme je za Božićna čuda…

Danas smo bili u posjeti jednom očajnom ocu kojeg je zadesila teška situacija. Dakle Martin ima četvero djece od kojih dvoje starije imaju epilepsiju i idu u školu po posebnom programu, uz sve to žena mu je završila na psihijatriji, prognoze nisu najbolje. Martin je čovjek koji radi i bori se za obitelj, ali je došao do loše situacije gdje mu mi možemo pomoći

0

Danas smo bili u posjeti jednom očajnom ocu kojeg je zadesila teška situacija. Dakle Martin ima četvero djece od kojih dvoje starije imaju epilepsiju i idu u školu po posebnom programu, uz sve to žena mu je završila na psihijatriji, prognoze nisu najbolje. Martin je čovjek koji radi i bori se za obitelj, ali je došao do loše situacije gdje mu mi možemo pomoći.

Naime uz borbu oko žene mora svoja dva anđela vozati po doktorima jer uz njihove dijagnoze trebaju pomoć raznih doktora. Danas nam s drhtavim glasom priča kako se bori za svoju obitelj i ne traži puno, oni pored njega neće biti gladni jer on je borac, ali uz sve rashode koje ima jednostavno nije u mogućnosti obnoviti robu za djecu koja naravno rastu.

Uz to obišli smo kuću i ona je u lošem stanju pa smo vam malo poslikali da vidite, ono što bi mi mogli za ovog hrabrog oca napraviti je da se zajedničkim snagama skupimo, pretražimo ormare, pronađemo dva kreveta jer ove koje imaju su jako loše, jedan je popuco i već ga je popravljao. Roba za dečke koji su u rasponu od 3, i pol godine do 11 godina: brojevi obuće: 40,38,37 i 27 te za njega 46, brojevi odjeće: 164, 158, 146-152 i 110 te za njega u broju XXL.

Imaju nešto malo drva pa ako netko zna nekoga da bi im i s tim mogao pripomoći. Hrana je također dobro došla jer samim time može nešto drugo kupiti ako skupimo hranu za ovu obitelj.

Podaci od oca Martin Ilanić, Faličevci 207 Privlaka 32251, broj na kojega ga možete kontaktirati 0994036411.

Možete ih sami posjetiti i vidjeti borbu ovog oca ili se možete nama obratiti pa kad skupimo nešto od ovoga uputit će mo se opet na njihovu adresu. Također svako dijeljenje je pomoć jer netko će čuti naš glas… 

Evo i broj računa HR6025030073256009576 Sberbank

Martin Ilanić

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.