Bogovi su pali na tjeme: Ivo Josipović i slučaj elitne prostitucije?

Podigli su kamen i očekivali gliste, a iskočile su kobre. Naime, klijenti uhićenih prostitutki su bili upravo Ivo Josipović te njegovi prijatelji Milan Bandić i Zvonimir Šostar

0

 

Repovi proslave Dana pobjede u Kninu se već nekoliko dana vuku u svim medijima. Sve je zakuhala predsjednica države koja održala nesuvisli govor u vidno alkoholiziranom stanju što je podiglo puno prašine na političkoj sceni. 
Najoštriji je bio njen prethodnik Ivo Josipović koji ju je zbog toga žestoko napao.

Bivši predsjednik je pune 4 godine najžešći kritičar Kolinde Grabar Kitarović. On ne propušta priliku da ju u svakoj prilici oblati što nije nimalo gospodski. Josipović ne može preboljeti poraz na predsjedničkim izborima 2015. u koje je ušao kao veliki favorit. Teško mu je sam sebi priznati da je Grabar Kitarović bila bolja i zasluženo ga je porazila. On i dalje smatra da su mu za poraz svi drugi krivi, a prava istina je da je odradio katastrofalnu kampanju i bio neuvjerljiv u sučeljavanjima.

Njegovo spominjanje poroka aktualne predsjednice je vrlo nekorektno jer sam ima putra na glavi. Naš izvor tvrdi da je slučaj elitne prostitucije za koji se u medijima optuživalo Milijana Brkića ubrzo pospremljen pod tepih jer oni koji sa ga otvorili nisu računali na zanimljiva otkrića. Podigli su kamen i očekivali gliste, a iskočile su kobre. Naime, klijenti uhićenih prostitutki su bili upravo Ivo Josipović te njegovi prijatelji Milan Bandić i Zvonimir Šostar.

Mnogi ne znaju da je Maja Morales iznenada napustila reality show Farma da mu pruži seksualne usluge nakon što je postao predsjednik. Njegova druženja sa prijateljicama noći su bila redovita tijekom cijelog predsjedničkog mandata, a imao je i ljubavnu aferu sa Sandrom Švaljek dok je mijenjala Milana Bandića na čelu Grada Zagreba. Cijela ova priča govori da treba dobro promisliti prije nego što se baci kamen na nekoga jer će se on vratiti natrag u glavu.

 

Izvor: Hrvatske vijesti

facebook status

 

* Mišljenja iznesena u tekstovima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala Biram DOBRO

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.