Bruna Esih o sprezi politike, korumpiranog pravosuđa i tajnih društava

"Sprega politike, korumpiranog pravosuđa i bogatih skorojevića luđačka je centrifuga u kojoj okreću našu Hrvatsku, bez ikakvih realnih izgleda, dok je tako, za razvoj poduzetništva, za ostanak mladih, za samoostvarenje na temelju vlastitog rada, za bilo kakvu perspektivu uspješne države. Nema mjesta za patetiku, pa niti za tetošenje naroda, bliže se izbori i narod će pokazati kakvu vlast zaista želi. Vama hvala što ste barem insceniranim igrokazom pokazali u što ste pretvorili našu Hrvatsku."

0

“Sprega politike, korumpiranog pravosuđa i bogatih skorojevića luđačka je centrifuga u kojoj okreću našu Hrvatsku, bez ikakvih realnih izgleda, dok je tako, za razvoj poduzetništva, za ostanak mladih, za samoostvarenje na temelju vlastitog rada, za bilo kakvu perspektivu uspješne države. Nema mjesta za patetiku, pa niti za tetošenje naroda, bliže se izbori i narod će pokazati kakvu vlast zaista želi. Vama hvala što ste barem insceniranim igrokazom pokazali u što ste pretvorili našu Hrvatsku.”

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=_Wa056bn61A&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3xZCTx42GtPzSKPHlfqB5_zRwOVxt_GIIIyLlQKh4VSAx3_zcW97nwexY

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.