Četništvo u službi Jugoslavije 91.

vrijeme za istinu o paravojnim formacijama i zločincima

0

Četnici, najveći zločinci nikada do sada nisu odgovarali za svoje zločine jer su uvijek podvalili krivnju drugima, a još vladaju Srbijom ali i u Hrvatskom Saboru su jaki i još opasni jer su jako aktivni u rušenju Hrvatske samostalnosti.

Počeli su oni ubijati druge narode, i Turke, i Bugare, i Mađare, i Albance, a najviše Hrvata jer su tu imali slobodne ruke pod Titom jer kako god mi pričali da je Tito dao strijeljati Dražu Mihaljevića (pošto mu je smetao i htio ga maknuti !) on je ostavio sve ostale četnike koji su na kraju preuzeli partizanski pokret i počeli micati sve Hrvate (tu spada i dr. Tuđman koji je znao istinu o Hrvatima ) pa su njega zatvarali prvo na nekoliko godina a na kraju i na 10 godina. Samo jer nije šutio o sudbini Hrvata !

Danas Plenković govori da „on neće dozvoliti detuđmanizaciju“, da će podržati četničko pirovanje u Srbu 22. lipnja, i da neće dozvoliti oslobađanje generala Tomislava Merčepa ma koliko bolestan bio ali će se umanjiti kazna doživotnog zatvora Perkoviću i Mustaću… da će maknuti Hrvatske spomenike a četničke neće…

I onda neka mi nitko ne tvrdi da je Hrvatska samostalno i slobodna, da nam više ne vladaju komunisti i četnici koji su danas u Saboru u punom ratnom sastavu, i Stazić, i Jovanović, Pusićka, .. .. i koji se zalažu da se čisti četnički praznik početka ubijanja Hrvata ne miče a da se neki Hrvatski praznici ne smiju donijeti – jer oni ne odgovaraju četničkim komunistima.

Cijeli svijet slavi „Dan anti-fašizma“ 9.svibnja, jedino četnici pod nazivom anti-fašizma slave klanje Hrvata u Hrvatskoj i za to traže slobodni dan !

Dok mi ne iskopamo Jasenovac, dok mi slušamo laži o Bleiburgu i dok ne raskrinkamo četništvo u vlasti Srbije, koja neće stati tamo gdje su izgubili još jedan rat nego će opet započeti neki novi rat da bi se širili.

Hitlera, Mussolinija i cara Hirohita su spalili, osudili i objesili ili maknuli, s čime je nestao fašizam i nacizam. Četnici koji su surađivali s Talijanima a kasnije i s Nijemcima a nije im se sudilo nego su oni nastavili s genocidom nad Hrvatima, izvršili su agresiju na Hrvatsku, BiH i Kosovo te je i NATO morao reagirati, ali im nije suđeno kao četničkom pokretu nego ih se ostavilo na vlasti.

facebook status Stare Slave Djedovine
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.