EKSLUZIVNO: [VIDEO] SHOW U EU PARLAMENTU Sinčić se derao na Plenkovića: “Vi niste premijer, vi ste sitni preverant!”

Hrvatski premijer Andrej Plenković u utorak je bio metom prozivki nekih zastupnika u Europskom parlamentu. Među njima se posebno istaknuo Ivan Vilibor Sinčić prozvavši ga za mutne poslove s tzv. Grupm Borg

0

Hrvatski premijer Andrej Plenković u utorak je bio metom prozivki nekih zastupnika u Europskom parlamentu. Među njima se posebno istaknuo Ivan Vilibor Sinčić prozvavši ga za mutne poslove s tzv. Grupom Borg.

Izvor: https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=479633389594929

– Sada ću vam reći kako izgleda Hrvatska za vrijeme predsjedanja Europskom unijom. Nju karakteriziraju bezakonje i korupcija – rekao je Sinčić. Kazao je da nije dobio  informaciju tko je ulazio u prostore Sabora i Vlade za vrijeme afere oko Agrokora, koju je  tražio prije pune dvije godine.

– Rok vam je bio dva tjedna, zakon vam to kaže, a vi još uvijek ništa niste odgovorili i omotnica stoji u zgradi Vlade, 100 metara od Sabora. Odbijate dati poštu, primiti poštu, tako se ne ponaša premijer i državnik, nego sitni prevarant. A zašto to radite? Da zaštite svoje prijatelje koji su ilegalno i potajno se sastajali u Vladi da bi sebi priskrbili poslove od 500 milijuna kuna – povišenim tonom rekao je Sinčić.

Plenković je prvo ignorirao Sinčića i tipkao po mobitelu, a tek pred kraj njegova govora je podigao pogled s pametnog telefona i složio poprilično začuđeni izraz lica.

 

 

 

 

 

Izvor: paraf.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.