Hod za ŽIVOT! (VIDEO)

Zagreb, Rijeka, Split - 19. svibnja

Foto: Detalj s plakata poziva na Hod za život
0

Hod za život miroljubivi je hod građana u znak potpore svakom djetetu – rođenom i nerođenom, njegovoj majci, ocu i svakoj obitelji. Cilj Hoda za život je skretanje pozornosti na poštivanje svakoga ljudskog života – od začeća do prirodne smrti. Pravo na život temeljno je ljudsko pravo i preduvjet svakoga drugog ljudskog i građanskog prava.

Ove godine po prvi put za život, obitelj i Hrvatsku hodat će se i u Rijeci. Deseci tisuća građana već treću godinu zaredom u veseloj povorci slave život od njegovog začeća do prirodne smrti.

Želimo svakog podsjetiti što znanost tvrdi: Život svakog čovjeka započinje začećem, spajanjem jajne stanice majke i spermija oca.

Svatko od nas prvih 40 tjedana života proveo je u tijelu svoje majke. Začećem nastaje jedinstveno ljudsko biće. Dijete je zasebna jedinka koja raste u tijelu svoje majke. Prlikom začeća određeni su: spol djeteta, boja očiju, kose i kože, visina, građa tijela, smisao za glazbu, umjetnost, sport…

Hodom za život branim pravo na život svakog ljudskog bića od začeća do prirodne smrti i pružam podršku svakoj trudnici.

Pridruži nam se 19.5.2018. u Zagrebu, Splitu i Rijeci i hodaj s nama za život, obitelj i Hrvatsku! Za pravo svakog ljudskog bića na život: malog, velikog, siromašnog, bogatog, zdravog, bolesnog, bez obzira na njegov spol, vjersku, rasnu ili nacionalnu pripadnost. Jer — čovjek je najveće bogatstvo.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.