Horde migranata uzvikuju “Allahu ekber”, pale šume i pucaju, Grci morali upotrijebiti i oružje za obranu [video]

Deseci tisuća migranata, uglavnom muškaraca nasilno, brojni i s oružjem u rukama, pokušavaju probiti grčko-tursku granicu, a neki od njih u tome i uspijevaju

Izvor: pixabay.com
0

Deseci tisuća migranata, uglavnom muškaraca nasilno, brojni i s oružjem u rukama, pokušavaju probiti grčko-tursku granicu, a neki od njih u tome i uspijevaju.

Napetost je vladala drugu noć zaredom, a kako grčki mediji izvještavaju, noćas oko 2 sata organizirao se masovni pokret velike skupine mladih imigranata koji su pokušali ući na grčki teritorij, na točki sjeverno od graničnog prijelaza Grčka-Turska, gdje je prethodno bio koncentriran. Vojska i policija prepoznali su njihove pokrete i spremnost da ih spriječe da uđu na grčki teritorij.

Prema istim informacijama, organizirane skupine migranata bacale su kamenje, suzavac i vatrene baklje te palili šume prema grčkoj strani tijekom jučerašnjeg popodneva do ranih sati u noći. Držali su noževe i prijetili da će ih ubiti kad uđu u Grčku, piše grčki Liberal, prenosi IKS Portal.

Od napada razjarene mase, grčke snage sigurnosti morale su se braniti i oružjem. Pucali su u znak upozorenja huliganima, kojih na tisuće pokušava nasilno se domoći Europe, navodi grčki ProNews.

Broj osoba koje o tome govore: 409

Premda je turski predsjednik Erdogan za migrante kazao da su Sirijci, kako mediji doznaju, oni dolaze uglavnom iz Afganistana, Pakistana, Irana i drugih zemalja. Izgleda da je islamski svijet odlučan u namjeri nasilne islamizacije Europe, baš kao prije nekoliko stoljeća unazad za vrijeme turskih osvajanja.

Tako u jednom videu objavljenom na društvenim mrežama  vide se imigranti s kapuljačama i raznim oružejm kako pucaju i sječu krošnje drveća kako bi ih koristili za napad na grčki teritorij.

Dolazi do povika, a mnogi od njih odnose se prema Allahu s “Allahu ekber”

Generation Europa@Gen_Europa

If anybody still insists that those at the border are show them this …
Islamist illegal shouting “Allahu Akbar” trying to break into , an invading horde ,the must not enter at all costs
The MSM wont show you such footage

Ugrađeni videozapis

Do nedjelje ujutro oko 10 sati 76.358 migranata prešlo je granicu u pokrajini Edirne, napisao je u nedjelju na Twitteru turski ministar unutarnjih poslova Suleyman Soylu.

Bugarska i Grčka nisu objavile da je toliki broj migranata stigao na njihove granice. Grčko ministarstvo migracija objavilo je u nedjelju da je grčka policija do sada spriječila 9.600 migranata u pokušaju prelaska granice, navode mediji.

Bruxelles je poručio da podržava Grčku, ali organizirane obrane svih zemalja Europe na grčkim i bugarskim granicama nema.

 

Izvor: iks-portal.info

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.