Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore: Hrvat Zvonimir Deković pozvan na saslušanje u policiji Tivat

Danas je u poslijepodnevnim satima predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimir Deković pozvan u Odjeljenje bezbjednosti Tivat, a po prijavi dr. Andrije Petkovića zbog priopćenja u kojem se Deković buni zbog namjere otimanja Doma kulture u Donjoj Lastvi

Foto:pixabay.com
0

Danas je u poslijepodnevnim satima predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Zvonimir Deković pozvan u Odjeljenje bezbjednosti Tivat, a po prijavi dr.  Andrije Petkovića zbog priopćenja u kojem se Deković buni zbog namjere otimanja Doma kulture u Donjoj Lastvi

Osim što se Hrvatima želi oduzeti ono što su gradili i obnavljali, sada se žele ušutkati. Simptomatično je da predsjednik Skupštine Općine Tivat dr. Andrija Petković nije do sada imao ovakve reakcije, a kamoli prijave nadležnim organima kada se u javnom prostoru otvoreno i jasno prijetilo progonom Hrvata, kada su se predlagala imena ulica po Ratku Mladiću, kada su otvoreni negatori Hrvata i ostalih nacija u Crnoj Gori dobivali najveća književna priznanja.

Nismo nikada čuli što misli dr. Petković na imenovanje Vesne Bratić, koja sebe naziva četnikom, na mjesto ministrice u aktualnoj Vladi Crne Gore. Šutio je na sve to i nije mu smetalo, ali se drznuo da traži pomoć policije, jer predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća brani ono što se od njega i očekuje.

Petkoviću su najveći problem Hrvati, jasno je potpuno zbog čega. Navikao je Petković i njemu slični da Hrvati sagnu glavu i prihvate ono što im se nameće. Morat će se početi odvikavati od toga!

Uzalud pokušavaju da nas ušutkaju i učine poslušnim. Nakon namjere da nam oduzmu prostor koji smo obnovili, a naši preci sagradili, sada nam žele oduzeti i pravo na slobodu govora. U svojoj nemoći očekujemo da će i nakon ovog našeg istupa zatražiti pomoć nadležnih organa, a na koji ćemo se mi uredno odazvati.

 

 Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.