Hvoje Pende: Filantropsko ubijanje Afrike

Djevojčice koje se cijepe tim cjepivom imaju 10x veću smrtnost od onih koje se ne cijepe. Dječaci oko 4x. Postoje i brojni drugi znanstveni radovi koji tvrde isto

foto: pixabay
0

Postoje brojni znanstveni radovi koji pokazuju kako i koliko Gatesov WHO voli afričku djecu. Npr. rad iz 2017. „The Introduction of Diphtheria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: A Natural Experiment“ dokazuje da DTP cjepivo afričkoj djeci donosi daleko više štete (smrti) od koristi. Donosi više smrti od same bolesti koju nastoji prevenirati.

Djevojčice koje se cijepe tim cjepivom imaju 10x veću smrtnost od onih koje se ne cijepe. Dječaci oko 4x. Postoje i brojni drugi znanstveni radovi koji tvrde isto.

Znači, umjesto da svjetski milijarderi afričkoj djeci omoguće čistu vodu, higijenu, zdravu prehranu i ekonomski razvoj (a to bi mogli), oni na njima eksperimentiraju, podržavaju korumpirane vlasti, siromaštvo i afričko stanovništvo truju svojim otrovima proizvodeći sterilitet i smanjenje rasta populacije. Slično rade i u  i svugdje gdje je vlastima važniji vlastiti džep od zdravlja nacije.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5360569/
https://www.frontiersin.org/articles/…/fpubh.2018.00079/full

 

 

facebook status

* Mišljenja iznesena u komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala Biram DOBRO.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.