INTERLIBER JE ODGOĐEN, ALI POPUSTI U KNJIŽARAMA VERBUM NISU!

U sklopu projekta "Knjiga svima i svuda", koji se odvija umjesto odgođenog Interlibera, nakladnička kuća Verbum je od 9. studenoga do 15. studenoga u svim knjižarama Verbum i web knjižari verbum.hr pripremila posebne popuste od 20 do 50% na sva Verbumova izdanja

0

U sklopu projekta “Knjiga svima i svuda”, koji se odvija umjesto odgođenog Interlibera, nakladnička kuća Verbum je od 9. studenoga do 15. studenoga u svim knjižarama Verbum i web knjižari verbum.hr pripremila posebne popuste od 20 do 50% na sva Verbumova izdanja.

Zbog pandemije koronavirusa odgođen je 43. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, na kojem nakladnička kuća Verbum nastupa od 2001. godine, a koji se trebao održati od 10. do 15. studenoga 2020. Unatoč tome što je Interliber odgođen, nakladnička kuća Verbum će u sklopu projekta Zajednice hrvatskih nakladnika i knjižara nazvanog “Knjiga svima i svuda” u knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr od 9. studenoga do 15. studenoga za sve ljubitelje dobre knjige omogućiti značajne popuste. Tako će za sva Verbumova izdanja vrijediti opći popust od 20%, a na više od 50 Verbumovih naslova popust će biti čak 50%.

Verbumova široka i raznovrsna ponuda uključuje nizove vjerskih izdanja, duhovnost, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, psihologiju, priručnike za samopomoć i osobni razvoj itd., tako da među tim izdanjima svatko može naći nešto za sebe.

Od noviteta koji će se moći nabaviti s popustom od 20% valja izdvojiti veliku knjigu od čak 303 pitanja i odgovora o vjeri i životu omiljenoga hrvatskog svećenika don Damira Stojića “Don Damir odgovara“. Knjiga na preko 550 stranica sadrži mnoštvo temeljnih vjerskih pitanja, pitanja o Svetom pismu, sakramentima, življenju vjere u svakodnevici, hodanju, spolnosti i partnerstvu, o praznovjerju i alternativi itd.

Od zanimljivih naslova tu je i nova hit knjiga “Drukčiji roman o Isusu” autora Jeana Merciera poznatog po bestseleru “Kad župniku prekipi“. U ovoj novoj književnoj i duhovnoj poslastici čeka vas priča o Isusu i prvim kršćanima kakvu dosad niste pročitali, knjiga koja će biti snažan duhovni poticaj onima koji Evanđelje nikada nisu uzeli u ruku, a pravo osvježenje onima koji ga dobro poznaju.

Među novitetima je knjiga “Seksualna (ne)sloboda. Oslobođenje ili ropstvo” koja progovara o tome kako to da je usprkos činjenici da je u javnom prostoru više seksa nego što ga je bilo ikada do sada, istovremeno ljubavni život pogođen brojnim nezadovoljstvima, razočaranjima, nesigurnostima i samoćom. Kako to nadići te kako postići istinsku slobodu i radost u ljubavi, emotivnom i spolnom životu izazovno i argumentirano piše autorica Thérèse Hargot u ovoj vrlo korisnoj knjizi.

Ako želite napredovati u duhovnome životu i unaprijediti svoj odnos s Bogom i s onima koje volite, novo Verbumovo izdanje, knjiga “Skrivena snaga dobrote i blagosti” bit će vam nezaobilazno štivo. Pomoći će vam nadvladati mane i nedostatke kojih se ne možete riješiti i tako vam život učiniti radosnijim i ispunjenim.

Među novitetima na koje se također odnosi popust valja spomenuti i izvrsne knjige koje pomažu u odgoju vaše djece i odnosu s vašim tinejdžerima: “Pet jezika ljubavi djece” i “Pet jezika ljubavi tinejdžera“. Ove će vam knjige pomoći da naučite svojoj djeci i tinejdžerima izraziti ljubav na način na koji će je oni moći prepoznati i razumjeti te im tako pomoći da izrastu u samopouzdane, uspješne i ostvarene osobe.

Od dobro poznatih hit knjiga na koje se također odnosi popust od 20% tu je i svjetski bestseler “12 pravila za život” Jordana Petersona koji nudi 12 vrlo jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koja će vam pomoći dovesti vlastite misli, svoju osobnost i svoj dom u red te radeći na vlastitomu poboljšanju ujedno pomoći poboljšati i cijeli svijet.

Ljubitelje zdravog života obradovat će popust na knjigu “Sveta Hildegarda i hrana kao lijek“, jedinstvenu knjigu sa sveobuhvatnim uputama o prehrani i receptima sv. Hildegarde, kao i na hit knjigu “Ljekaruša” fra Jure Marčinkovića koja sadrži više od 1100 prirodnih i provjerenih recepata koji mogu pomoći kod 136 bolesti i stanja.

Na popustu od 20% su i Verbumova biblijska izdanja za djecu i mlade pa je tako s popustom od 20% moguće nabaviti hit knjigu “Velika Biblija u stripu” koja na gotovo 750 stranica punoga kolora sadrži tisuće sjajnih ilustracija Sergia Cariella – svjetski priznatoga crtača stripova koji je među ostalim radio i za strip magnate Marvel i DC Comics, a za one mlađe tu su “Biblija za hrabre dječake” i “Biblija za hrabre djevojčice“, kao i čitav niz drugih biblijskih izdanja za djecu, slikovnica, bojanki itd.

Među više od 50 Verbumovih knjiga koje će tijekom ove akcije biti dostupne s 50% popusta nalaze se i mnogi popularni naslovi kao što su bestseler Majke Terezije “Gdje je ljubav, ondje je i Bog“, više knjiga pape Franje, Benedikta XVI. i Ivana Pavla II., romani omiljenog autora Michaela O’Breina, knjige korisne za svaku obitelj kao što su “Izgrađivanje karaktera“, “Ljubav i partnerstvo“, “Tajna uspješnog majčinstva“, zatim dječja izdanja “Biblija – ključne poruke i pouke“, “Tajna sreće” itd.

Akcija “Knjiga svima i svuda“ vrijedi isključivo od 9. do 15. studenoga za svih 13 knjižara Verbum u 11 hrvatskih gradova, koje su za vas otvorene od 8 do 20 sati i čije lokacije možete pogledati na linku ovdje.

Isti popust kao i u knjižarama Verbum vrijedi i za online kupnju u web knjižari verbum.hr koja je dostupna 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 200 kn. Knjige po istim uvjetima možete naručiti izravno na kućnu adresu i slanjem maila na: webknjizara@verbum.hr ili pozivom na telefon: 091/623 1187, 021/662 894, 021/662 895.

Posjetite, dakle, od 9. studenoga do 15. studenoga knjižare Verbum i web knjižaru Verbum.hr i između gotovo 600 naslova odaberite nešto za sebe i svoje najbliže uz posebne popuste!

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.