Ivan Ćelić: Veliki dan za Hrvatsku je donošenje NSOPR!

HEROIC je javnozdravstveno edukativni projekt koji se temelji na suvremenom trendu integrativne onkološke prakse i sverastućeg koncepta življenja s rakom i “preživljavanja” nakon dijagnoze raka

Izvor: pixabay.com
0

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=LGYQmDz_6oI&fbclid=IwAR1nFKL_cbex6lLCbHjOrrL1z_KQ_MdPaxOccaiDcAQ_YsNDqXH1vaceFIA

HEROIC je javnozdravstveno edukativni projekt koji se temelji na suvremenom trendu integrativne onkološke prakse i sverastućeg koncepta življenja s rakom i “preživljavanja” nakon dijagnoze raka.

Ima za cilj javnosti promicati osnaživanje integrirane skrbi onkoloških bolesnika, osvijestiti važnost prevencije nastanka zloćudnih bolesti, dati doprinos očuvanju mentalnog zdravlja te poboljšati reintegraciju i rehabilitaciju onkoloških bolesnika, povezivanjem multidisciplinarnog tima brojnih stručnjaka i karatea kao sporta koji znanstveno dokazano doprinosi psihofizičkom zdravlju i koji bi bio inovativna poveznica u ovom integriranom projektu.

U ovom videozapisu govori dr. sc. Ivan Ćelić, spec. psihijatrije sa Zavoda za dualne poremećaje Klinike za psihijatriju Vrapče te član Saborskog odbora za zdravstvo Budi i ti dio herojske priče!

Podrži nas na https://heroic.hr/​​​

Facebook: https://www.facebook.com/Heroic.hr​​​

Instagram: https://www.instagram.com/heroic_hr/​​​ #Heroic​​​​​​ #BudiHEROJ​​​​​​ #UciniToHerojski​​​​​​ #VratiSeUZivot​​​​​​ #HerojHeroju​​​​​​ #ZadajmoRakuUdarac​​​​​​ #tjelovjezba​​​​​​ #hlpr​​​​​​ #hrvatskaligaprotivraka​​​​​​ #lifestyle​​​​​​ #mentalhealth​​​​​​ #cervicalcancer​​​​​ #rakvratamaternice​​​​​ #hpv​​​​​ #cancer​​​​​​ #publichealth​​​​​​ #health​​​​​​ #healthy​​​​​​ #healthcare​​​​​​ #patient​​​​​​ #cancerpatient​​​​​​ #karate​​​​​​ #martialarts​​​​​​ #workshop​​​​​​ #training​​​​​​ #fitness​​​​​​ #workout​​​​​​ #ngo​​​ #IvanCelic #psihijatar

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.