Izložba fotografija Krik s Banovine

Pozivamo Vas na izložbu fotografija Krik s Banovine, autora Dražena Zetića posvećenu stradanjima u potresu koji je krajem prošle godine pogodio područje Banovine

0

Pozivamo Vas na izložbu fotografija Krik s Banovine, autora Dražena Zetića posvećenu stradanjima u potresu koji je krajem prošle godine pogodio područje Banovine.

Ovom izložbom želimo iskazati potporu selu Mečenčani u općini Donji Kukuruzari, jednom od najteže pogođenih sela na području Banovine s više od 130 vrtača u neposrednoj blizini kuća.

Izložbu koju su organizirali Općina Donji Kukuruzari u suradnji s Hrvatskim kulturnim društvom Napredak – Napretkovim kulturnim centrom u Zagrebu otvorit će doc. dr. sc. Branko Murić, prodekan za znanost Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu.

Otvorenje izložbe održat će se u četvrtak, 29. travnja 2021. godine u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu, Bogovićeva 1/I s početkom u 19 sati.

Radujemo se Vašem dolasku!

Važno:

Zbog propisanih epidemioloških mjera broj mjesta u prostoru je ograničen i popunjavati će se prema vremenu prijavljivanja do popune mjesta. Za dodatne informacije i potvrdu dolaska možete nas kontaktirati na slijedeći e-mail: hkdnapredak.nkc@gmail.com

Pri ulasku u prostor obvezna je dezinfekcija ruku te nošenje zaštitne maske tijekom boravka.

Izvor: hkdnapredak.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.