Jedemo otrov!

Jedina smo zemlja članica EU koja orkestrirano u medijski prostor kleveće svoje vlastite poljoprivrednike - proizvođače hrane, i prema kojima se Ministarstvo poljoprivrede odnosi maćehinski bez imalo razumijevanja. Sve je to odraz poljoprivredne politike koju kreiraju uvozni lobiji, koji žele zatrti svaki ozbiljniji oblik poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a naročito proizvodnju mesa i mlijeka tako da nam i dalje mogu prodavati meso upitne kvalitete po napumpanim cijenama u trgovačkim centrima

0
Jedina smo zemlja članica EU koja orkestrirano u medijski prostor kleveće svoje vlastite poljoprivrednike – proizvođače hrane, i prema kojima se Ministarstvo poljoprivrede odnosi maćehinski bez imalo razumijevanja. Sve je to odraz poljoprivredne politike koju kreiraju uvozni lobiji, koji žele zatrti svaki ozbiljniji oblik poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a naročito proizvodnju mesa i mlijeka tako da nam i dalje mogu prodavati meso upitne kvalitete po napumpanim cijenama u trgovačkim centrima
Ni ne čudi činjenica što nam je Državni Zavod za Statistiku prije nekoliko dana objavio da za prošli mjesec imamo najmanju proizvodnju mlijeka u povijesti, i da nam je stočarska proizvodnja pred samim izumiranjem.
Nije slučajno da nam poljoprivredno zemljište zarasta u korov, a državna administracija nije u 30 godina uspjela kvalitetno riješiti Zakon o poljoprivrednom zemljištu koji je mijenjan čak 29 puta.
Nije slučajno da nam sve ove godine državna administracija nije uspjela riješiti planove raspolaganja i dodjelu državnog poljoprivrednog zemljišta u svrhu poljoprivredne proizvodnje.
Jedina smo zemlja članica EU koja nije uredila tržište, osigurala otkup domaćih proizvoda ni zaštitila domaće proizvođače.
Jedina smo zemlja članica EU koja oporezuje potpore poljoprivrednicima.
Nije ni čudno što nam svaki drugi čovjek oboljeva od raka zbog uvozne i jeftine hrane, ali najbitnije je da uvoznici hrane iz godine u godinu u prihoduju abnormalnu dobit.

 

 

Izvor: Hrvatski krški pašnjaci 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.