Marin Miletić: Vratiti sjaj u očima!

Isus kaže da nam na usta izlazi ono čega nam je srce puno. zato sam presretan što sam u ekipi Mosta okružen ljudima koji zrače optimizmom, radosti, željom da - stvaramo. mi u teškim trenucima vidimo nadu, u krizi priliku. mi vjerujemo da je - moguće

foto: pixabay
0

 

Isus kaže da nam na usta izlazi ono čega nam je srce puno. zato sam presretan što sam u ekipi Mosta okružen ljudima koji zrače optimizmom, radosti, željom da – stvaramo. mi u teškim trenucima vidimo nadu, u krizi priliku. mi vjerujemo da je – moguće

rušiti može svatko. i za rušenje ne treba pretjeranog znanja. samo zloće. no, nas u riječkoj ekipi Mosta ne zanima rušenje, već stvaranje. želimo graditi poštenije društvo, pravedniji sustav. boriti ćemo se protiv nepotizma i korupcije. nuditi sadržaj. okupljati.

brinuti o studentima. pravima studenata. mladih. čuvati prirodu. našu predivnu zemlju koja je tako neodgovorno i užasno devastirana (primjer Marišćine). neodgovornog gospodarenja otpadom i tako zločesto maćehinskog odnosa prema zemlji koja ti je darovana da ju čuvaš.

jako je važno imati u fokusu naš planet, prirodu naše Hrvatske. šume, otoke i izvore. da ju možemo vratiti barem mrvicu boljom od ovakve kakvu smo zatekli. izboriti se da se ustavom zaštite naši izvori.

da se ne sramimo svoje djece i sutra djece svoje djece.

dragi mladi, život je u vašim rukama. stanite uz nas i krenimo graditi mostove naših života
ajmo našem narodu vratiti ponovno sjaj u očima

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.