Mario Žuvela: Dan po dan

Tajna je u tome da shvatiš dan koji je pred tobom kao jedini dan kojeg imaš. Kao jedno malo putovanje. Bez nekog prevelikog prethodnog planiranja. Ne trebaš danas očarati sve koji uđu u tvoj život! Trebaš ih samo dočekati s osmijehom

0
Tajna je u tome da shvatiš dan koji je pred tobom kao jedini dan kojeg imaš. Kao jedno malo putovanje. Bez nekog prevelikog prethodnog planiranja. Ne trebaš danas očarati sve koji uđu u tvoj život! Trebaš ih samo dočekati s osmijehom.
A onda se možda dogodi i nešto lijepo. Ne trebaš danas ozbiljno shvaćati sve probleme koje si jučer imao. Pusti da se život malo pobrine za tebe i obriše neke loše stvari koje ne možeš više nositi.
Tajna je u tome da ti bude lijepo s tobom. Da nađeš nekoga tko te prihvaća takvog kakav jesi. Da stvoriš trenutak koji ćeš pamtiti cijeli život. A onda to isto ponoviš sutra. I prekosutra. I na kraju shvatiš da si odlučio živjeti dan po dan ne uzimajući na sebe sve terete prošlosti i budućnosti. Čudit ćeš se otkud se odjednom stvorilo toliko ljepote u tvom životu i kako je prije nisi vidio? I sve će ti biti jasno. Živiš samo jedan dan i živiš ga punim plućima.
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.