Ministrice Pejčinović što vi uopće radite!

Ova slika je objavljena 16. 01. 2019. godine u beogradskim Vecernjim novinama i sa jednim povecim komentarom, u kojem se govori o ustasama i njihovim zlodjelima.

0

 

Ova slika je objavljena 16. 01. 2019. godine u beogradskim Večernjim novinama i sa jednim povećim komentarom, u kojem se govori o ustašama i njihovim zlodjelima.

Međutim, ja sam tu sliku vidio i prije i znao sam da ta slika u stvari predstavlja partizane koji ubijaju jednoga seljaka kao ustaškog suradnika. Kao dokaz tome ima niz stvari koje to dokazuju a koje su vješto pokušali izbjeći. Hrvatska vojska u NDH je bila uniformirana, a ovdje vidimo čak i bijele uniforme a najveći dokaz je mladić koji promatra sve to zlodjelo, kojeg su odstranili u toj naslovnoj slici sa srbijanskom šajkaćom . Zamislite ustašu sa srbijanskom šajkačom.

Gospođo Pejčinović zašto ne reagirate na takve stvari jer to nisu male stvari, te slike se poslje pojavljuju u čitavom svjetu i prikazuju Hrvate u lošem svjetlu a Srbe kao žrtve i dokle će trajati ta anti propaganda protiv Hrvata. Ukoliko ne poduzmete ništa u vezi ovoga bilo bi vrijeme da podnesete ostavku jer nije samo ovo jedini vaš grijeh jer vaša veleposlanstva sve jače i izražajnije djeluju protiv interesa hrvatskoga naroda a to zahvaljujući sastavu tih veleposlanstava, čije članove je postavio Josipović i mrziteljica Hrvatske V. Pusić. Krajnje je vrjeme da se zaustavi ta lažna i prevarantska politika srpskih medija. Ovakve stvari ne idu u prilog ni srpskom poštenom narodu koji bi želio da živi u poštenim i iskrenim odnosima bez laži i prevara već samo ljigavim i lažljivim političarima koji žive od tih laži jako dobro i unosno!

 

Vinko Ivanković, facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.