Može li tužnije: Pretučeni mladić živi od 1.800 kn sa ocem šećerašem, a majka ga je napustila!

Vukovarac Branimir Mirković koji trenutačno radi u Kaštelama, napravio je korak više od masovne podrške Facebook korisnika koja je upućena brutalno pretučenom mladiću, a o čemu svjedoči jeziv video zlostavljanja koji je šokirao Hrvatsku

0

Vukovarac Branimir Mirković koji trenutačno radi u Kaštelama, napravio je korak više od masovne podrške Facebook korisnika koja je upućena brutalno pretučenom mladiću, a o čemu svjedoči jeziv video zlostavljanja koji je šokirao Hrvatsku.

Branimir je, Dnevno.hr doznaje iz prve ruke, osobno posjetio Lovru i njegovog oca kako bi im uručio pomoć.

“Tragedija moga grada naučila me na suosjećanje”

“Dolazim iz grada koji nas je učinio ranjivijima kada su u pitanju ljudske tragedije. Točnije, iz grada koji pamti koliko je u određenom trenutku konkretna pomoć bila značajna, a moralna podrška beskorisna”, kazao je Branimir koji je susret sa Lovrom i njegovim ocem opisao u objavi.

“Nakon nemilih scena gdje su ‘junačine’ odlučile pokazati svoje mišiće na dečku s posebnim potrebama, odlučio sam posjetiti malog Lovru i njegovog oca, iskazati im podršku i uručiti skroman i prigodan poklon, kao i svoj kontakt broj za što god da zatreba. Lovre je predivno i skromno dijete i drago mi je da sam stekao novog prijatelja.

Mučan život Lovre i njegova oca

Lovrin otac je kronični šećeraš koji se već godinama sam brine o malom Lovri jer ga je žena napustila. Žive od 1800 kn očeve mirovine u trošnoj kući. Svi koji imaju volju i želju pomoć na bilo koji način, u nastavku donosimo link s kontakt podacima oca.

 

 

Izvor: zagreb.info

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.