Napredak iz Viteza gostuje u Zagrebu

Podružnica Hrvatskog kulturnog društva Napredak iz Viteza 10. i 11. prosinca 2021. godine gostovat će sa svojim programima u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu

0

Podružnica Hrvatskog kulturnog društva Napredak iz Viteza 10. i 11. prosinca 2021. godine gostovat će sa svojim programima u Napretkovom kulturnom centru u Zagrebu.

Prvoga dana gostovanja u petak, 10. prosinca 2021. godine, solističkim koncertom na harmonici predstavit će se Marko Plavčić, student harmonike u klasi mr. Danijele Gazdić profesorice Muzičke akademije Istočno Sarajevo. Početak koncerta zakazan je za 19 sati.
Na programu su djela klasičnih skladatelja priređenih za harmoniku.

Drugog dana gostovanja, u subotu, 11. prosinca 2021. godine s početkom točno u podne (12 sati) bit će predstavljena knjiga Ljubav i osveta u doba Hasanaginice“, književnika Ante Zirduma. Pored autora o knjizi će govorit Ana Dragozet i Bosiljko Domazet, novinar i publicista.

U okviru predstavljanja knjige u glazbenom dijelu programa nastupiti će harmonikaš Marko Plavčić i violinistica Maja Mišković koji će izvesti teme iz opere <emHasanaginica prema aranžmanu profesorice Gordane Mišković.</em

 

Izvor: hkdnapredak.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.