Sindikat policije Hrvatske: Policija van granica RH i njihovi sindikati

SPH je jedini policijski sindikat u RH koji ostvaruje komunikacije sa policijskim sindikatima iz drugih država. Kako bi smo našim članovima približili uvjete pod kojim rade njihove kolege u drugim zemljama, objavljivati ćemo članke i aktivnosti kako se ti sindikati bore za svoje članove van granica lijepe naše

0

 

SPH je jedini policijski sindikat u RH koji ostvaruje komunikacije sa policijskim sindikatima iz drugih država. Kako bi smo našim članovima približili uvjete pod kojim rade njihove kolege u drugim zemljama, objavljivati ćemo članke i aktivnosti kako se ti sindikati bore za svoje članove van granica lijepe naše.

Danas donosimo vijest o uvjetima rada policajaca u New York-u uz napomenu da je njihov sindikat tek ovih dana uspio dogovoriti i sklopiti nagodbu nakon niza godina pregovaranja.

U svezi plaća, one su u ovom tekstu navedene u bruto iznosu, troškovi života i stanovanja prije svega je neusporedivo u NY sa onim u RH.

Plaća i koristi

Karijera s NYPD-om podrazumijeva primanje pouzdanog paketa koji uključuje plaćeni odmor, plaćeni bolovanje i mirovinske fondove. Nadoknada, osim plaće, uključuje i dugovječnost, plaću za godišnji odmor i jednolični dodatak, zajedno s mogućnostima prekovremenog rada.

Plaća

Početna plaća: 42.500 dolara
Plaća nakon pet godina: 85.292 USD.
Uključujući plaću za godišnji odmor, plaću dugovječnosti, jednolične dodatke, noćne razlike i prekovremeni rad, policijski službenici mogu potencijalno zaraditi više od 100 000 USD godišnje.

Dodatne prednosti

· 27 dana plaćenog odmora nakon 5 godina radnog staža
· Neograničeno bolovanje s punim plaćama
· Izbor medicinskih paketa
· Obuhvat liječenja na recept, zub i vid
· Neobavezna mirovina uz pola plaće nakon 22 godine radnog staža

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.