Sretan rođendan HVO – u!

Sretan rođendan vojsci koja je prva stala u obranu od agresora. Dok je politika Alije Izetbegovića govorila kako to nije njihov rat, dok se većina ovih koji danas vode državu skrivala po trezorima, podrumima, jadranskoj obali, hrvatski domoljubi su osnovali HVO čija je zasluga što danas imamo ne samo BiH, kakva god ona bila, nego i Hrvatsku

0

Sretan rođendan vojsci koja je prva stala u obranu od agresora. Dok je politika Alije Izetbegovića govorila kako to nije njihov rat, dok se većina ovih koji danas vode državu skrivala po trezorima, podrumima, jadranskoj obali, hrvatski domoljubi su osnovali HVO čija je zasluga što danas imamo ne samo BiH, kakva god ona bila, nego i Hrvatsku.

Sudbina generala Šantića, bugojanskih Hrvata, neistraženih i neprocesuiranih zločina nad Hrvatima, loš socijalno ekonomski status branitelja, i dr. stvara veliki dojam kako je žrtva koju su podnijeli branitelji HVO-a bila uzalud. Dojam je i veći kada se vidi kako danas Hrvate vodi odnarođena kasta pijanih bogataša koja se obogatila na baštini branitelja.

No, ponavljamo riječi koje svake godine izgovaramo prigodom obljetnica HVO-a i Herceg Bosne. Nije bilo uzalud i nikad neće biti uzalud!

Obveza je prema svim poginulim i ranjenim braniteljima, njihovim obiteljima i svima onima koji su prvi svoje živote stavili na kocku kako bi izišli iz okova komunizma i oduprli se agresorskim projektima, učiniti sve kako bi se u hrvatskome narodu ponovo upalila iskra vjere, domoljublja, elana i smjelosti, kao što je to bio slučaj prije 28 godina.

Domovinski rat nije prestao, samo se ne vodi oružjem. I danas, kao i prije 28 godina, potrebno nam je zajedništvo na temeljima iskrenosti, žive vjere u dragoga Boga i zajedništvo po mjeri čovjeka. Ne licemjerni privid zajedništva za potrebe prikrivanja korupcije, kriminala i nepotizma koji nas je iz komunističkog režima samo uveo u jednako poguban stranački.

Ima nas koji smo preuzeli na sebe obvezu vratiti hrvatskome narodu vjeru u sebe, vratiti hrvatskome narodu dostojanstvo. Ima nas koji nikada nećemo prodati baštinu branitelja HVO-a za osobne interese.

Zato, sretan ti rođendan POBJEDNIČKA VOJSKO! Dok i jedan od nas živi, neće biti uzalud.

Ima još vjere, ima još nade, ima još ponosa, ima još prkosa!

 

Hrvatska republikanska stranka

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.