Željka Markić otkrila za koga će glasati na izborima za Europski parlament?

Predsjednica udruge U ime obitelji, Željka Markić, gostovala je u N1 studiju uživo i otkrila koga bi podržala na europskim izborima

Izvor: pixabay.com
0

 

Predsjednica udruge U ime obitelji, Željka Markić, gostovala je u N1 studiju uživo i otkrila koga bi podržala na europskim izborima.

Tko vam je najbliži, Suverenisti ili Nezavisni za Hrvatsku ili Marijana Petir?

Jako mi je drago, čujem da je Zlatko Hasanbegović bio kod vas, i vi ste jedna od rijetkih televizija koja otvarate prostor da u izravnoj komunikaciji iznosi svoje pozicije i mislim da je to jako dobro. Jako cijenim Zlatka Hasanbegovića, mislim da je on i Bruna Esih i ljudi koje su okupili, da su pošteni ljudi, nisu opterećeni, slobodni su, mogu djelovati, što za mene u prijevodu znači da mogu djelovati u interesu svih nas građana i mislim da je Marijana Petir u ovih 5 godina odradila odličan posao, pokazala da zna raditi i da hoće raditi i jako bih rado da i jedni i drugi dobiju svoga zastupnika u Parlamentu.

A Suverenisti i Ruža Tomašić?

Njih ne bih komentirala. Mi smo se s Hrastom razišli prije četiri godine, kad smo organizirali referendum za pravedniji izborni sustav, da se zastupnike bira imenom i prezimenom. Tada su gospodin Ilčić i gospodin Zekanović ušli u koaliciju, tijekom prikupljanja potpisa, s Karamarkom i HDZ-om i mi smo tada završili bilo kakav oblik suradnje s njima, jer su tijekom prikupljanja potpisa oni izašli iz onog što smo mi radili, i s HDZ-om, koji nas je tada isto, zajedno sa SDP-om napadao zbog zahtjeva da se promijeni izborni sustav, na neki način stvorili koaliciju.

Ali sad oni za sebe kažu da su autentični, da nisu u koalicijama.

U to ne bih ulazila. Što se tiče Neovisnih za Hrvatsku i gospođe Petir, bilo bi mi jako drago da dobiju svoga predstavnika. Bilo bi mi jako drago da Most dobije svog predstavnika, mislim da bi to bilo dobro, da dobijemo neke druge ljude, neovisne ljude, koji nisu ni na koji način uključeni u krađe, zapošljavanja preko veze, ljude za koje se ja nadam da je bolja šansa da će nas bolje zastupati u Parlamentu.

Kažete da podržavate Most?

Zbilja ne znam kako se Most pozicionirao, mislim da se oni još traže, ali ono što je za mene bitno, procjenjujem da ima sposobnosti, da ima poštenja, da neće krasti i da će u onome što će raditi biti osjetljiviji za ono što građani traže. Na neki način ste me, gospodine Bobiću, tako sada izvozali da sam sada rekla koga bih ja na neki način preporučila, pa čestitam, to ste dobro izveli.

 

Izvor: telekoskop.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.