Betlehem: Život biraj!

Pogledaj ovo dijete. Sjeti se svog djeteta ako ga imaš ili ga iščekuješ. A tebi koji ga želiš odbaciti, nemoj čovječe. Ono je najveće blago koje ćeš ikada imati. Prije nego ti koji si već rođen, odlučiš njemu ne dati priliku, sjeti se samo. Dok ti razmišljaš o tome, negdje postoji netko tko ga ne može imati. A dao bi sve na svijetu da može...

0
Život je čudo.
Jednostavno je neopisivo koliku ima vrijednost. Kolika se ljepota krije u njegovu stvaranju. U onom osjećaju da u tebi raste novo maleno biće. U udarcu koji te probudi u sred noći iznutra, pa se samo nasmiješ od radosti. U jednim malenim očima koje te pogledaju onako začuđeno onaj prvi put, kao da te pitaju tisuće pitanja samo pogledom. U ručicama koje će jednom možda spasiti novi život. Toliko je veličanstvenosti u njemu. Toliko ljubavi. Samo jednom malenom biću koje stane u kutiju cipela, a dovoljnom da te učini novim čovjekom. Da od tebe nespretne učini majku i od tebe balavog klinca učini oca. Srce ti omekša kao šećernu vatu, a sve dotadašnje ljubavi spremi u ladicu kao da ni postojale nisu.
Pogledaj ovo dijete. Sjeti se svog djeteta ako ga imaš ili ga iščekuješ. A tebi koji ga želiš odbaciti, nemoj čovječe. Ono je najveće blago koje ćeš ikada imati. Prije nego ti koji si već rođen, odlučiš njemu ne dati priliku, sjeti se samo. Dok ti razmišljaš o tome, negdje postoji netko tko ga ne može imati. A dao bi sve na svijetu da može.
Izvor: Ivana Klarić-Dopusti da ti ispričam
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.