Branitelji HVO-a: Mostar je bitka svih izbornih bitaka za Hrvate, ne smijemo je izgubiti

Mostaru se ne smiju ponoviti Uskoplje, Srebrenik, Teslić, odnosno sva ona mjesta gdje žive Hrvati, a koji su na proteklim Lokalnim izborima pokradeni od nelegalnog Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, koje je svojim odlukama direktno utjecalo na rezultate izbora u kojima su Hrvati nepravedno oštećeni

0

 

“Poštovane Hrvatice i Hrvati Grada Mostara,

kao članovi Odjela za branitelje Hrvatskog vijeća obrane i Domovinski rat Hrvatskog narodnog sabora, kojeg čine predstavnici svih Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, hrvatski predstavnici institucija koje se bave pravima hrvatskih branitelja, predstavnici svih političkih stranaka Hrvatskog narodnog sabora, kao i predstavnici svih prostora u BiH na kojima je djelovalo Hrvatsko vijeće obrane, pozivamo Vas da svi izađete na predstojeće Lokalne izbore u Gradu Mostaru koji će biti održani 20.12.2020. godine. Mostar je ponovno napadnut, ali drugačijim sredstvima, kako bi se njima ovladalo, odnosno politički porazio hrvatski narod, ne samo u Mostaru već i u Bosni i Hercegovini. Mostar je bitka svih izbornih bitaka za hrvatski narod, koju ne smijemo izgubiti.

Hrvatski branitelji su svojim zajedništvom, hrabrošću, odlučnošću, domoljubljem i vlastitom žrtvom obranili Grad Mostar, da bi on zauvijek bio hrvatski Stolni grad, i u njegovoj obrani poginuo je i ranjen veliki broj naših hrabrih branitelja. Njihova žrtva ne smije biti uzaludna, zato ne smijemo dopustiti da svojim neizlaskom na izbore izgubimo sve ono za što su naši branitelji dali ono najvrjednije što su mogli dati, a to je svoj život. Pokažimo našu hrvatsku odlučnost i spremnost u još jednoj, ovaj put drugačijoj obrani Grada Mostara, i kao naši branitelji u Domovinskom ratu, izborimo još jednu pobjedu za naš vječiti stolni hrvatski Grad Mostar.

Mostaru se ne smiju ponoviti Uskoplje, Srebrenik, Teslić, odnosno sva ona mjesta gdje žive Hrvati, a koji su na proteklim Lokalnim izborima pokradeni od nelegalnog Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, koje je svojim odlukama direktno utjecalo na rezultate izbora u kojima su Hrvati nepravedno oštećeni.

Zato, drage Hrvatice i Hrvati Grada Mostara, svi trebate izaći na izbore 20.12.2020. godine i svojim glasom onemogućiti bilo kakve izborne prijevare na štetu hrvatskog naroda, a to ćete učiniti samo uvjerljivom pobjedom, baš onakvom kakvom su hrvatski branitelji izvojevali u Domovinskom ratu. Neka ova izborna pobjeda hrvatskog naroda u Gradu Mostaru bude posvećenja našim poginulim braniteljima i pokažimo im da njihova žrtva za svoj narod nije bila uzaludna.

 

Dr. Ivo Šandrk,

Ravnatelj Instituta za medicinsko vještačenje zdravstvenog stanja 

 

Izvor: dnevno.ba

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.