Širenje nacionalne mržnje u Crnoj Gori: „Bravo Putine udri ustaše ukrajinske“

Policija je privela Bojana Kuburovića zbog skandalozne šovinističe objave na Facebooku

Izvor: pixabay.com
0

Rat koji se trenutno događa u Ukrajini, ostavlja posljedice po cijeloj Europi. Naime, strasti koje su ionako uzburkane u Crnoj Gori, u zadnje vrijeme se dodatno pojačavaju s intenzitetom blokiranja prometnica od strane proruske stranke DF- a i pokušaja formiranja manjinske vlade na tlu današnje CG – e. No, ono što još predstavlja ozbiljan sigurnosni problem i ugrozu za hrvatsku, ali i za druge građane današnje Crne Gore jest sljedeća izjava, koja bi po svemu sudeći odmah trebala izazvati tisuće pretresa privatnih i javnih objekata, te zapljenu vjerojatno pozamašnih ilegalnih tona streljiva, strojnica i drugih eksplozivnih naprava i sredstava: “Svaka srpska kuća CG ima bar dva arsenala.”

portal Biram DOBRO

„Gospodin Bojan Kuburović je priveden u službene prostorije policije. Negirao je da je on autor ove objave (u svetosavlju se taj institut na koji se pozvao zove “operisan sam”)“, napisao je građanski aktivista Aleksandar Saša Zeković na svom Twitter nalogu. 

Dodaje da je Kuburoviću po nalogu Višeg državnog tužilaštva oduzet telefon i proslijeđen na vještačenje Službi za borbu protiv organizovanog kriminala.

„I moj đedo je bio Solunac! Bravo Putine udri ustaše ukrajinske i žene i đecu i sve sa mosta pobačajte! Samo tako sa teroristima! Ovako ćemo i mi montenegrine! Svaka srpska kuća CG ima bar dva arsenala“, objavio je Kuburović na Facebooku.

Uz fašističke poruke, postavio je i fotografiju na kojoj drži podignuta tri prsta, simbol srpskih nacionalista. 

 

 

Izvor: analitika.me

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.