Dan otvorenih vrata na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

0

Zagreb, 30. 4. 2018. – Hrvatsko katoličko sveučilište u subotu 5. svibnja 2018. godine od 10 do 15 sati s radošću otvara vrata svih svojih predavaonica, laboratorija, dvorana, ureda i s veseljem očekuje svoje posjetitelje.

U vrijeme kada je najbitnija komponenta profesionalnog razvoja edukacija na našem Sveučilištu djeluje pet odjela: Odjel za povijest, Odjel za sociologiju, Odjel za psihologiju, Odjel za sestrinstvo i Odjel za komunikologiju koji najsuvremenijim metodama pripremaju studente za daljnje uspjehe. Studenti i profesori na Odjelima Sveučilišta pripremili su programe koji će biti poučni i zabavni svima koji subotu odluče provesti na Sveučilištu.

Zaigrajte kartašku igru marijaš, sudjelujte u kvizu na temu mode, potražite odgovor ponašamo li se odgovorno dok se pretjerano izlažemo suncu, naučite napisati vijest ili u Laboratoriju za psihologijska istraživanja sudjelujte u eksperimentu kojim će se ispitivati taktičko odlučivanje u dinamičnim nogometnim situacijama s različitim zahtjevima za pažnju ili naučite kako u hitnim slučajevima reanimacijom možete spasiti nečiji život.

Osim učenja, studiranja, na Sveučilištu se može okušati u malonogometnom ili odbojkaškom srazu s našim studentima i studenticama, čuti pjesmu naše ženske klape s Odjela za komunikologiju, zaplesati valcer ili jednostavno u pratnji djelatnika i studenata obići  Kampus.

Informacije o programu događanja dostupna su na linku

 

Dobro nam došli na HKS!

 

Kontakt:

Ured za odnose s javnošću HKS-a
Suzana Obrovac Lipar, Voditeljica Ureda; e-mail: pr@unicath.hr Mob: 099 2681 429
Ivana Kelava, Stručna suradnica u Uredu; email: pr1@unicath.hr Mob: 099 2576 224

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.