DOBRI LJUDI, POMOZITE I ŠESTEROČLANOJ OBITELJI IZ OKOLICE VRBOVCA KOJA JE TAKOĐER STRADALA U POTRESU!

 Šesteročlana obitelj Jakovljević iz sela Žabnica (kod Vrbovca), kućni broj 101, 10 343 Nova Kapela, moli i treba Vašu pomoć. Njih su tresli i tresu i "zagrebački" i "petrinjski" potres, a žive u staroj drvenoj kućici koja ne podnosi bilo kakav jači udar

0

 Ovo što se danas događa u Hrvatskoj kod svih nas budi tugu i zabrinutost, ali i ponos i nadu. Tužni smo i zabrinuti zbog pandemije, učestalih potresa, mogućnosti poplava, ali i izuzetno ponosni jer se na djelu pokazuje kako su naši ljudi od Istre do dubrovačkog primorja i od Iloka do Čakovca ujedinjeni kao rijetko kad i pripravni pomoći. Među nama je toliko bližnjih dobre duše i velika srca spremnih na žrtvu za bližnjeg, toliko onih koji tuđu nesreću osjećaju kao svoju, da je to naprosto zadivljujuće i izaziva suze u očima.

 Danas, kad su sve oči uprte u Banovinu koja je najteže pogođena, sjetimo se kako ima potrebitih i izvan tog područja. Nemojmo se ogriješiti ni o njih koji su kao i svi drugi stradali bez svoje krivnje i zadesila ih je slična sudbina.

 Šesteročlana obitelj Jakovljević iz sela Žabnica (kod Vrbovca), kućni broj 101, 10 343 Nova Kapela, moli i treba Vašu pomoć. Njih su tresli i tresu i “zagrebački” i “petrinjski” potres, a žive u staroj drvenoj kućici koja ne podnosi bilo kakav jači udar.

 Molim u njihovo ime Vas ljude velikog srca i dobre duše i zahvaljujem unaprijed.

Onaj tko može i želi nešto učiniti, neka se javi na mobitel:

091/753 95 49

ili ih posjeti na adresi: obitelj Jakovljević; Žabnica br. 101; 10 343 Nova Kapela.

HVALA!

Zlatko Pinter

 

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.