I Tako Mi Hrvati Postadosmo Manjina U Državi Koju Smo Krvlju Branili

0

Hrvatska je izgleda puna kvislinga.To dokazuje najnovija izjava Mladena Grdovića za 24 Sata gdje je rekao kako je u dogovoru sa HDZ-om svjesno išao naštetiti Škori i Domovinskom pokretu.HDZ je privatizirao Hrvatsku, za koju su mnogi dali živote i svoju krv, u običnu žabokrečinu, a narod uz pomoć kontroliranih medija pretvorio u najobičnije kmetove.Svaka “država i vlada te države” koja prizna građanska prava svim svojim stanovnicima – ne treba davati nekome nad-prava kao Pupovcu i Radinu

Glasači HDZ-a su istog mentalnog sklopa kao i nekadašnji yugoslovenski politički disidenti, koji su u toj državi robijali po zatvorima radi verbalnog delikta, da bi danas zagovarali svojeg tamničara Tita? Ma što da napravi, ma koliko da opljačka i uništi, ma koliko da nas izda, oni i dalje za HDZ glasaju!?

I tako mi Hrvati postadosmo manjina u državi koju smo krvlju branili.

Ne, nije to više ona država, niti će više ikada biti, nažalost. Moram posvjedočiti kako nismo bolje ni zaslužili! Infantilna mladost uopće nije zainteresirana za sudbinu svoje zemlje! Očito da sustav kakav jest proizvodi političke idiote.

PRENESENO – ANELA ČULJAK:

Eto draga nacijo. Hrvatska se zaplavila, što je za nijansu bolje, nego da je više pocrvenila. I dalje imamo najžešću pandemiju političkog sljepila. Ima još puno crvenila ispod plave. Izgleda da nam je više nego dobro. Nema više kuknjave.

Ako je netko strepio za Pupavca, sad je miran. On je siguran, sve ostalo u Hrvatskoj je relativno.

Čitavu ovu prljavu kampanju su plašili naciju da dolaze crveni, ako ne izaberemo njih Kao da oni nisu većinski crveni, kao da umjesto suverenizma, nisu odabrali globalizam i neoliberalizam. I naivni nasjeli ponovo na finoću, uglađenost, lažno demokršćanstvo! I još činjenica da smo na dnu ljestvice !!!
Trtaroši radije birali ono što ne žele, nego mogućnost da nešto promjene. Zbog jednog odreska, zbog mrvica, straha. Gledam sinoć pobjednički stožer, zadnji tren se netko dosjeti da nema ni jedna Hrvatska zastava, pa na brzinu im podijelio one dječje, male. Da se ne bi netko uvrijedio….Ni hrvatske domoljubne pjesme. Samo klicanje Njemu.

Za Oluju ćemo ponovo gledati Bitku na Sutjesci. Branitelji i obitelji nestalih će i dalje prerano umirati od silnog jada, kojeg gledaju.

Tražili ste- gledajte… Istu priču o podobništvu, pravosuđu, korupciji, globalizaciji, uvođenju rodne ideologije, balkanizaciji, dodatnom oživljavanju komunističke ideologije, koju u EU jedino Hrvatska, uz Sloveniju nije odbacila, i koja je najžešća kočnica zdravog razvoja (što su potvrdili ovi izbori), daljnje pakiranje kofera mladih bez stranačke iskaznice, neprocesuiranje privatizacije i ratnih zločinaca, nemogućnost izjašnjavanja na referendumu, zadržavanje nepravednog izbornog sustava…..
Znakovit je propust H?TV, koji od svih kandidata, jedino nije uspio pronaći sliku Karolina Vidović Krišto, svoje zaposlenice . Svaki klinac bi to riješio za tren. Ali zato su nam se nasmiješile sve ljepotice Anka Mrak, Rada Borić, Kata Pejović, Mirele Holy, Nine Obuljen….pa neodoljivi Lalovac, Mile Kekin, Nikše Vukas i ostali ljevičarski manekeni.

Veseli činjenica da su se konačno politički probudili mladi, kroz opcije Mosta i DP. !!! Ipak se kreće. Ostajemo tu na komadiću ovog zemaljskog raja, koji nam je dragi Bog namjenio i sjvojim radom i zalaganjem i borbom, izgrađujmo bolji život. Volimo te Lijepa naša i napaćena Domovino.

Izvor: https://slikedrustva.com/i-tako-mi-hrvati-postadosmo-manj…/…

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.