Ivan Penava: NAJBOLJI DJEČJI VRTIĆ U HRVATSKOJ

Uvijek nam je posebno drago kada za svoj trud, rad, ideje i ljubav prema poslu koji radimo dobijemo priznanje. Znak je to kako zaista uspjevamo u ciljevima koje smo si zadali, a to je bolji i ljepši Vukovar i povećanje standarda života naših sugrađana

Izvor: pixabay.com
0
Uvijek nam je posebno drago kada za svoj trud, rad, ideje i ljubav prema poslu koji radimo dobijemo priznanje. Znak je to kako zaista uspjevamo u ciljevima koje smo si zadali, a to je bolji i ljepši Vukovar i povećanje standarda života naših sugrađana.
Najnovije priznanje pristiglo je od poznatog analitičkog portala gradonacelnik.hr čije je stručno povjerenstvo procjenilo kako je upravo Dječji vrtić Vukovar 1, objekt Leptirić najbolji vrtić u Hrvatskoj.
Konkurencija nije bila nimalo laka te se za ovu titulu natjecalo čak 38 vrtića. Naš je vrtić žiri osvojio nizom nadstandarda – od zdrave prehrane, ekološke osviještenosti pa do suradnje sa zajednicom zbog koje su osvojili i Nagradu za doprinos društvenom razvoju kroz provedbu volonterskih akcija.
Našem vrtiću i ravnateljici Mirjani Kulić čestitam na osvojenoj tituli ovogodišnjeg prvaka te pozivam sve djelatnice i djelatnike da nastave s ovako dobrim poslom koji se ponajviše odražava na naše najmlađe sugrađane.
Više o odličnom i kreativnom pristupu vukovarskog vrtića možete pročitati u članku.
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.