Ivan Pokupec: A KOLJENO NA VRATU DIREKTORA HRVATSKIH VODA?

Ovim putem zahtijevam hitnu suspenziju policajca koji je napao g. Blagusa te disciplinski postupak protiv sva tri službenika koji su sudjelovali u uhićenju!

Foto: Domagoj Vorberger
0

Društvenim mrežama kruži snimka koju je snimio Tihomir Blagus, heroj koji je spasio Trnje od poplave. Na snimci su dva policajca i policajka, na nekakvoj vrsti uviđaja nad prostorijom u koju je Tihomir morao provaliti kako bi odradio posao uhljeba iz Hrvatskih voda. Oni se tijekom poplave nisu javljali na pozive Trnjana.

U jednom trenutku mladi policajac počinje koračati prema Tihomiru te mu izbija mobitel iz ruke. Na kraju priča završava ovom fotografijom: s koljenom na vratu i lisičinama na rukama.

Istovremeno, direktore i upravu Hrvatskih voda – institucije odgovorne za zaštitu od poplava – bez iznimke čine HDZ-ovci i HNS-ovci. No još policija nije niti pokucala na vrata generalnog direktora, HDZ-ovca Zorana Đurokovića, a kamoli da je završio na podu s koljenom na vratu. Iako je on prvi u lancu odgovornosti za štetu nakon poplava diljem Hrvatske.

Poruka Andreja Plenkovića, njegovih ministara te suradnika iz drugih stranaka je jasna:

HEROJI NE SMIJU DOVODITI PARTIJSKE UHLJEBE U PITANJE, JER U PROTIVNOM ĆE SUSTAV NA NJIH POSLATI SVOJE ČUVARE.

Ovim putem zahtijevam hitnu suspenziju policajca koji je napao g. Blagusa te disciplinski postupak protiv sva tri službenika koji su sudjelovali u uhićenju!

#sigurnost
#povjerenje

 

 

facebook status

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.