Ministar zdravstva Vili Beroš: U Hrvatskoj 306 zaraženih!

Ministar zdravstva Vili Beroš je naveo da od danas u Hrvatskoj imamo 52 nova slučaja zaraženih koronavirusom, odnosno ukupno 306 ljudi. Na respiratoru je i dalje 5 osoba, a zdravstveno stanje drugih oboljelih nije pogoršano

0

Nacionalni stožer Civilne zaštite trenutno se bavi s dvije krizne situacije – ponovio je jutros na press konferenciji njegov načelnik i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Istaknuo je da je tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno 37 potresa, 27 osoba ozlijeđeno je u onom najjačem, od čega 18 ljudi teže, 12 ih je hospitalizirano, a stradala djevojčica je i dalje u kritičnom stanju. Nužni smještaj u studentskom domu osiguran je za 59 osoba – rekao je još Božinović.

Ministar zdravstva Vili Beroš je naveo da od danas u Hrvatskoj imamo 52 nova slučaja zaraženih koronavirusom, odnosno ukupno 306 ljudi. Na respiratoru je i dalje 5 osoba, a zdravstveno stanje drugih oboljelih nije pogoršano. Beroš je dodao da je noćas u Zagreb sletio još jedan zrakoplov Croatia airlinesa i dopremio drugi dio donacije zaštitnih maski i drugih sredstava Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.