Mira Šimić Markanović‎: Gregurić se zalaže za veliku koaliciju između HDZ-a i SDP-a

Franjo Gregurić se zalaže za veliku koaliciju između HDZ-a i SDP-a ?!?! Skandalozno i u najmanju ruku morbidno , nakon 50 godina pakla koji su Hrvati prošli zbog jednoumlja i jedne partije dati izjavu kako je koalicija HDZ-a i SDP-a najbolje rješenje za Hrvatsku ! A još nakaradnije usporediti Hrvatsku i Njemačku ! Koliko je meni poznato gospodine Gregurić u Njemačkoj nisu Židovi i Nacisti ni u kakvoj koaliciji

0

 

Gregurić se zalaže za veliku koaliciju između HDZ-a i SDP-a .
Skandalozno i u najmanju ruku morbidno, nakon 50 godina pakla koji su Hrvati prošli zbog jednoumlja i jedne partije dati izjavu kako je koalicija HDZ-a i SDP-a najbolje rješenje za Hrvatsku! A još nakaradnije usporediti Hrvatsku i Njemačku!
Koliko je meni poznato gospodine Gregurić u Njemačkoj nisu Židovi i Nacisti ni u kakvoj koaliciji.
SDP je gospodine Gregurić u novijoj povijesti RH, nosio ime “Savez komunista Hrvatske” i ostao je pravna sljednica iste kao i ideološka ! A Hrvatska i Hrvati su od te iste komunističke partije u čijem sastavu je bila i KPH bili izloženi, progonu, egzekucijama, i svim mogućim vidovima psihičkog, mentalnog i identifikacijskog uništenja. Možda Vi gospodine Gregurić niste ali pola milijuna Hrvata jest! Jeste li možda zaboravili ili mislite da mi jesmo.
U Domovinskom ratu Komunističko -Jugoslovenska klika po drugi put je pokušala zatrti sjeme svemu Hrvatskome! Sjećate li se toga? Nije to tako davno bilo!
Doduše dok su Hrvati ginuli za Domovinu drugi su odrađivali ekonomske tranzicije, koje mi priprosti puk zovemo ”PLJAČKOM HRVATSKE ” ali su oni danas gospodari Hrvatske te nam uništavaju sve temeljne vrednote na kojim je ova naša napaćena i krvlju natopljena Domovina i stvorena!
Na sramotu vam što u vaše prljave igre uvlačite ime Dr. Franje Tuđmana! Znao je on s kim ima posla i koji je jedini način da Hrvati ostvare svoj san o suverenoj i samostalnoj Hrvatskoj! I ako niste do sada shvatili, nadmudrio je svu zagriženu komunjarsku gamad! Ništa mu niste mogli jer je NAROD bio uz njega! Šteta je velika što je tako naglo otišao, jer koliko danas vidim, jedva ste to dočekali da bi nastavili tamo gdje su Vas on, branitelji i narod zaustavili…
Odmah ste krenuli u akciju! Istina , sada se koristite senzibilnijim metodama, standardom nas iseljavate, jer nam ne gradite tvornice i ne otvarate radna mjesta, ne tražite sposobne ljude nego podobne! Useljavate ljude drugačijeg mentaliteta i kulture, kojim Hrvatska nije u srcu, nego samo mjesto stanovanja! Obiteljske vrednote ste srozali do neprepoznatljivosti, našu tradiciju i običaje krstite konzervativnim ili još i gore fašizmom i nacizmom! Domovinski rat i Branitelje strpali ste u muzeje ili pod zemlju, žive marginalizirali a agresorima nudite ruku prijateljstva i potpore! Svakoga tko se usprotivi proglašavate nepoželjnim faktorom koji remeti mir. Slobodu govora i mišljenja kažnjavate rigorozno. Nismo li već imali takav život i sličnu politiku vlasti?
Jasno je nama zašto se zagovara velika koalicija, odnosno veliki povratak SKH! Možda trebaju partnera oko strateških pitanja? Jasno je nama i što slijedi ako se taj scenarija doista i dogodi! Tko će onda biti opozicija ili kontrolna skupina? S jedne strane, imali bi dvije najmoćnije stranke u zemlji koje bi uzurpirale politički prostor i onemogućile političku konkurenciju oporbenih grupa. Njihova snaga bi bila premalena da bi mogli uopće kontrolirati te dvije grupe u koaliciji. Već sada imamo političko ludilo i neprirodne koalicije!
Gubitkom opozicije, izgubila bi se i demokracija, to bi bilo totalno razbijeno da bi se SKH vratila na vlast jer se ta možebitna koalicija nikako drugačije i ne može nazvati!
Samo ste jedno zaboravili gospodine Gregurić, to ste već više puta pokušali i nije vam pošlo za rukom jer vam to narod nije dopustio, neće vam dopustiti ni sada tu nakaradnu koaliciju koju zagovarate niti povratak komunističkog olinjalog sistema!

 

facebook status 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.