NHR (Dijaspora): Silovanje zdrave pameti Hrvata!

0

Zamislite u kakvoj državi živimo, ovo zlo od čovjeka, koje ponovo bez imalo srama ili kajanja zbog počinjenih zala, dolazi u HR i to samo zato što ga PODRŽAVA medijsko zlo i vodeće strukture naše države, prelazi svaku granicu tolerancije i razumijevanja!

Borili smo se protiv srbočetničke agresije i pobijedili, utkavši u temelje Domovine ljudske živote i njihovu krv, a danas se ponovo borimo protiv mržnje i laži! Aleksandar Vučić, dolazi u Zagreb na kongres Europske pučke stranke na kojem bi trebao održati i govor. Isti čovjek, ne samo da sada vodi jednu izrazito protuhrvatsku politiku. Aleksandar Vučić jedan je od krivaca i sudionika za tragediju hrvatskog naroda u srpskoj agresiji, a činio je to svojom ratno-huškačkom retorikom! To je nešto što je apsolutno bilo protiv interesa RH!
Popuštanje ucjenama, mržnji i otvorenoj protuhrvatskoj politici, ne slučajno, stvara klima u svijetu kako se njegovom dolasku protive isključivo one skupine koje nikada nisu bile naklonjen regionalnoj suradnji i dobrim odnosima Srbije i Hrvatske.

Premijer Andrej Plenković tvrdi da Vučić ima pravo doći na kongres jer je ga je pozvao predsjednik EPP-a Joseph Daul.Sve da je tomu tako, gospodin Daul nije zakupio i platio ni hrvatsku prošlost, ni hrvatsku sadašnjost, ni hrvatsku budućnost, a još manje ima pravo odlučivati koga Hrvati žele u svojoj Domovini a koga ne žele.

Hrvatska država, niti njene zakonodavne i izvršne institucije nisu Rent a Car agencija koja svoje objekte, teritorij i državotvornost iznajmljuje drugim državama i strankama ovisno o tome koliku materijalnu naknadu nude! A još manje je prihvatljivo da Vučić dolazi u Zagreb na skup koji će se održati dan nakon obljetnice pada Vukovara!

Vučiću je čak razumljivo da su se lokalni Srbi pobunili prije 30 godina, što automatski znači kako on srbočetničku agresiju ne smatra spornom kao ni počinjene zločine.

Mučenja, brutalna ubojstva, silovanja, pljačke su izgleda njemu sasvim prihvatljivi modeli postupanja u tuđoj državi i na tuđem teritoriju?

Dapače! On VRO Oluja, koje je pokrenuta u svrhu oslobađanja okupiranog teritorija RH, smatra etničkim čišćenjem i komentirajući spornu situaciju na Kosovu izjavljuje ”Da neće dopustiti novu Oluju“?

Takav Vučić sada dolazi kao govornik na zagrebačkom okupljanju Europske pučke stranke, europskih demokršćana? Ako su u to društvo dobrodošli likovi i stranka kao što je Vučić i njegova matična stranka, i ako su to načela pučana i demokršćana, (…) ti onda takve ljude i takva načela!

Naše čelnike bih upitala je li cijena za zaborav Vučićeve prošlosti iznosi 74.488 kuna koliko će uprihodovati od iznajmljivanja simbola zakonodavne vlasti, HR Sabora, onda su njihovi kriteriji morala časti zaista upitni, a račun za to i takvo postupanje će im ispostaviti narod i to na prvim Parlamentarnim izborima koji dolaze. U ovom slučaju definitivno cilj ne opravdava sredstvo!

Izvor:https://www.facebook.com/ZauvijekVjerniDomovini/videos/2091962924238929/

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.