Njemačka pronašla prirodnog ubojicu koronavirusa Covid-19!

Njemački znanstvenici pronašli su prirodni proizvod, koji uništava do 97% koronavirusne infekcije u organizmu. Na portalu bioRxiv objavljeni su zaključci stručnjaka Instituta za molekularnu biologiju Medicinskog centra Sveučilišta Ulm

0

Njemački znanstvenici pronašli su prirodni proizvod, koji uništava do 97% koronavirusne infekcije u organizmu. Na portalu bioRxiv objavljeni su zaključci stručnjaka Instituta za molekularnu biologiju Medicinskog centra Sveučilišta Ulm.

Tijekom istraživanja znanstvenici su utvrdili kako sok crnog bobičastog ploda rovan (Aronia melanocarpa) uništava do 97% virusa SARS-CoV-2. Još aktivnije uništava virus gripe. Takvu učinkovitost pokazao je i zeleni čaj i sok od šipka.

„Mi smo utvrdili da sok Aronia melanocarpa, sok od šipka (Punica granatum) i zeleni čaj (Camellia sinensis) posjeduju virocidnu aktivnost protiv oba virusa, što omogućuje pretpostavku kako ovlaživanje usne šupljine može smanjiti virusnu snagu u njoj, a samim tim smanjuje i predaju virusa“, navedeno je u znanstvenom radu.
Ovoj vijesti dodajmo i onu o današnjem brojčanom stanju zaraženih Covidom-19 u svijetu: njih je više od 54,8 milijuna, a umrlo ih je do sada više od 1,3 milijuna. Smrtnost od virusa iznosi 2,42%.

 

 

Autor: 

Izvor: geopolitika.news 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.