NEVJEROJATNO LIJEPA PRIČA ZA KIŠNI PONEDJELJAK Mladić platio nepoznatoj baki račune jer je po putu izgubila novac

Unuka mu želi javno zahvaliti

Izvor: pixabay.com
0

Kako unatoč svim problemima s kojima se svakodnevno susrećemo, dodatno opterećeni pandemijom i nedostatkom empatije, jedna nevjerojatno lijepa priča uljepšala je ovaj kišni, jesenski ponedjeljak.

Naime, javila nam se djevojka koja javno želi zahvaliti mladiću koji je danas pomogao njezinoj baki.

Naime, žena je u Ulici Domovinskog rata u Splitu krenula platiti račune za režije u pošti, no došavši do šaltera, shvatila je da je novac kojeg je ponijela izgubila negdje po putu.

Nesretnoj ženi nije preostalo ništa drugo nego zaplakati na sred ulice. U tom trenutku naišao je mladić koji ju je upitao zašto plače. Kada mu je objasnila, on je zbrojio račune te joj dao svoj novac za njih, ostavivši čak i višak.

‘Kaže da ju je nasmijao, zagrlio i rekao da će biti sve u redu. Užasni kišni dan i ova nesretna godina, a baš me obradovalo momkovo srce. Želim mu zahvaliti, makar ovim putem, ako ikada vidi’, kaže nam unuka.

Mladić je, opisuje ga, u kasnim 20-tim, ranim 30-tim godinama, ima smeđu, dužu kosu, bradu i crvenu kariranu jaknu s bijelim ovratnikom. Plavook je i jako miran i kulturan, kako ga je baka opisala.

‘Hvala ti od srca? Želim ti puno zdravlja i sreće’, poručuje nepoznatom dobročinitelju mlada Splićanka putem našeg portala.

 

Izvor: dalmatinskiportal.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.