Pomozimo da Magdalena, Ivan i Dorian dobiju novu kuću! Hvala Udruga DRUGAčiji!

Upoznajte obitelj Špoljarić: tata Ivan, mama Magdalena i mali Dorian. Oboje zaposleni, odlučili su 2019. na kredit preko APN subvencija kupiti kuću u mjestu Majur gdje su planirali izgraditi svoj život. Do tog kobnog 29.12. sve je išlo prema planu

0
Upoznajte obitelj Špoljarić: tata Ivan, mama Magdalena i mali Dorian. Oboje zaposleni, odlučili su 2019. na kredit preko APN subvencija kupiti kuću u mjestu Majur gdje su planirali izgraditi svoj život. Do tog kobnog 29.12. sve je išlo prema planu.
Ivan i Dorian bili su u kući, a Magdalena se vraćala s posla kada je potres udario. Isprva je mislila da joj se pokvario auto jer nije imala kontrolu nad njim, a kada je shvatila da je bila riječ o potresu, više nije mogla kontaktirati svoju obitelj jer su veze pukle.
“Taj trenutak je trajao kao čitava vječnost. Putujući sam molila Boga da su živi, da mi se djetetu nije ništa dogodilo… U ulici je bio kaos – dimnjaci po cesti, krovovi bez crijepova, ispucale kuće, ljudi uplakani i prestrašeni… Tada sam ugledala svoje dečke! Zidova će biti, idemo ispočetka, bitno da ima nas.”, ispričala nam je Magdalena.
Kuća obitelji Špoljarić dobila je crvenu naljepnicu i nije sigurna za život. Zajedno možemo ponovno podići te zidove i omogućiti Dorianu da krene u školu iz svoje nove kuće.
Donirati možete uplatom sredstava na izdvojeni račun Udruge:
IBAN: HR0423400091511118925
Swift Code: PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Svrha uplate: donacija
Model 00 poziv na broj 01-2021
Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.