POTPIŠITE PETICIJU – 15 tisuća potpisa nastavku potrage za nestalim pomorcima

Izvor: pixabay.com
0

Prijatelji šibenskog kapetana Dina Miškića pokrenuli su peticiju kojom pozivaju nadležne na nastavak akcije potrage i spašavanja. Do trenutka pisanja ovog teksta potpisalo ju je više od 15 tisuća ljudi!

U pozivu na peticiju stoji:

„Kompanija Bourbon je službeno objavila da će se od 4. listopada operacije traganja i spašavanja za sedam nestalih mornara odvijati samo plovilima u zoni zaštite brodova; što znači da je službena operacija traganja i spašavanja pri kraju.

Znate da je Bourbon Rhode, u kojem je bilo 14 članova posade, bio u lošem stanju, kao što možete vidjeti na priloženim fotografijama.

Sve podatke o Bourbonu kao kompaniji i sve informacije poput stanja broda i stanja opreme na brodu pošaljite na mail: bourbonrhode.rescue@gmail.com ili administratorima ove grupe.

Hvala vam!“

– Molimo da potpišete peticiju za nastavak potrage za našim kapetanom Miškićem i članovima posade, koju tvrtka Bourbon želi obustaviti – poručuju Šibenčani Maja Šulje, Sebastian Latocha, Đurđa Vrljević Šarić, Štrkalj Milica i Anita Perkov Kalebota.

Peticiju možete potpisati OVDJE.

D.G.

Izvor: morski.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.