SILOVATELJI I ZLOČINCI ŠETAJU VUKOVAROM…

Ono što su u emisiji Agapa na radio-postaji Mir Međugorje izgovorili Nikola Kajkić, Irena Kačić i Hajdar Dodaj jednostavno treba čuti

Izvor: pixabay.com
0
Ono što su u emisiji Agapa na radio-postaji Mir Međugorje izgovorili Nikola Kajkić, Irena Kačić i Hajdar Dodaj jednostavno treba čuti.
U emisiji Nikola Kajkić, čovjek koji je suspendiran zato što je otkrivao zločince, iznosi konkretne detalje i imena onih koji su ubijali i silovali. Iznio je i podatke koji do sada nisu izgovoreni nigdje.
Rekao je kako su kod zločina na Ovčari i drugim mjestima svi morali pucati kako bi kao svi bili zločinci. Izgovorio je podatke zašto se opstruira istraga.
DORH je najodgovorniji kao i vlast. Upitao se: Kako možemo očekivati istrage kad su na čelu DORH-a bili Bajić, Cvitan i Jelinić koji su ili suradnici UDBE ili masoni.
U emisiji je potresno svjedočanstvo iznijela i Irena Kačić, majka najmlađeg ubijenoga na Ovčari. Njezina sina Igora su sa 16 godina odveli iz bolnice i potom strijeljali. To je bilo, kako svjedoči, zato što joj je muž i Igorov otac Petar bio branitelj koji je također poginuo. Nikola Kajkić je dodao kako je za ubojstvo maloga Igora odgovoran njihov susjed Pero Akik koji i sada šeta Vukovarom.
Svoju mučnu priču iznio je i Hajdar Dodaj koji je u vrijeme boravka u zatvoru u Srbiji imao 19 godina. Prebjegao je kao Albanac iz JNA i priključio se obrani Vukovatra. Tu počinju njegove patnje koje je s brojnim detaljima ispričao u ovoj emisiji.

 

Izvor: sirokibrijeg.info 

Emisiju svakako poslušajte u cijelosti.

 

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=-BRTpCKVw4g&feature=emb_title

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.