Stipo Mlinarić Ćipe: Zlatno tele!

Proveo sam 272 dana u logorima u Srbiji i vidio svu brutalnost i lažljivost te crvene zvijezde petokrake na svojim kostima i leđima. Ne samo ja nego i tisuće branitelja koji su prošli razne logore. Toj crvenoj brutalnoj petokraci kojoj vlast u Rijeci diže spomenik. Ista ta petokraka je u par sati poubijala 262 ranjenika iz vukovarske bolnice

foto: pixabay
0

Ovo klanjanje cijelog državnog vrha, SDSS- om i ostalih manjinaca na čelu sa antifašističkim udrugama kojima je na čelu Franjo Habulin me podsijeća na klanjanje zlatnom teletu. Samo što te štetočine koje parazitiraju na lažima i ne istraženim zločinima II. svjetskog rata komadaju godinama to zlatno tele koje je sačinjeno od hrvatskog proračuna.

I dobro se najedu od toga teleta. Svake godine mi je muka od slušanja Habulina koji se nije niti rodio za vrijeme II. svjetskog rata. Muka mi je i od Vučićeve i Vulinove retorike koji se služe takvim lažima da bi se i Goebbels posramio. Umjesto da vlast za sve vjeke vjekova stavi točku i plati međunarodne neovisne eksperte i stvarno ustanovi tko je ubijen na Jasenovcu, koliko je ljudi ubijeno i u kojem vremenu. Ali ne!

Naša vlada saginje glavu pred SDSS – om i veliko srpskom politikom, jer o njihovim rukama u Saboru ovisi ova naša nakaradna vlada. Ovu vlast ne zanimaju srbijanski logori u Srbiji i na okupiranom području RH koji su bili prije trideset godina. Tu opstruira svaki pokušaj da se podnesu tužbe za ubijene i mučene hrvatske branitelje koji su stvorili ovu državu i borili se protiv crvene zvijezde petokrake. A oni se toj istoj zvijezdi petokraci klanjaju.

Proveo sam 272 dana u logorima u Srbiji i vidio svu brutalnost i lažljivost te crvene zvijezde petokrake na svojim kostima i leđima. Ne samo ja nego i tisuće branitelja koji su prošli razne logore. Toj crvenoj brutalnoj petokraci kojoj vlast u Rijeci diže spomenik. Ista ta petokraka je u par sati poubijala 262 ranjenika iz vukovarske bolnice.

Po već uvježbanom obrascu iz 1945. trideset godina negira taj zločin. Pa tko tim lažljivcima i neljudima može bilo što vjerovati. Najugroženija skupina branitelja su hrvatski logoraši. U prosjeku žive 52 godine. Jel to zanima ovu vlast? Ne, oni od ovakvih stvarnih problema okreću glavu. A zašto? Pa zbog svog glavnog koalicijskog partnera SDSS – a!

Ne prave se stožeri na nivou države da zaštite populaciju branitelja. A trebali bi se raditi. U braniteljskoj populaciji je do sada bilo preko 3 600 suicida! Zar od toga da svi okrenemo glavu i zaboravimo ih? Gospodo na vlasti prestanite se klanjati zlatnom teletu već radite za ono za što ste debelo plaćeni a okanite se mitologije koja se gradila 50 godina za vrijeme propale države. Oni koji su vam stvorili ovu državu u kojoj vi dobro živite umiru sa pedeset godina i dižu ruku na sebe zbog nepravde koju vi činite. Nisu vam stvorili državu ti s kojima ste dana bili u Jasenovcu. Ti je nisu niti željeli, a danas se vi njima klanjate.

Ne vidite i ne čujete iz svojih zatamnjenih limuzina današnje logoraše i obitelji nestalih i poginulih branitelja. Pored njih samo brzo prođete i okrenete glavu. Njihovi spomenici vam smetaju. Tako smo danas čuli od predsjednika države da ih treba baciti. Na sljedećim izborima s hrvatskim narodom Domovinski pokret će vas baciti na smetlište političke povijesti.

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.