Svi tehnokrati se slažu: “Sloboda govora” ne uključuje pravo na ispitivanje o cjepivima, transgenderizmu, studija o lijekovima, GMO-u ili farmaceutskom kartelu

Sada, kada je osnivač World Wide Web-a Tim Berners-Lee najavio novi “Ugovor za Internet” za koji kaže da će služiti kao “mapa puta za izgradnju boljeg weba”, mnogi se pitaju: Što će se dogoditi sa slobodom govora na internetu dok ulazimo u 2020. godinu?

Izvor: pixabay.com
0

Sada, kada je osnivač World Wide Web-a Tim Berners-Lee najavio novi “Ugovor za Internet” za koji kaže da će služiti kao “mapa puta za izgradnju boljeg weba”, mnogi se pitaju: Što će se dogoditi sa slobodom govora na internetu dok ulazimo u 2020. godinu?

Iako Berners-Lee inzistira na tome da se u njegovom Ugovoru za web podržava pridržavanje “digitalnih prava”, tehnološki divovi koji su na njemu, uključujući Google i Facebook, čine upravo suprotno ograničavanjem prava slobode govora za ljude na mreži, i čak nazivajući slobodu govora “katastrofalnom.”

Kako, dakle, Big Tech sada tvrdi da podržava viziju Berners-Leeja o njegovanju “zdravog razgovora putem interneta?” Odgovor je jednostavan: “Digitalna prava” i “sloboda govora” primjenjuju se samo na određene teme, teme i perspektive, dok svi ostali su izvan granica.

Sve dok ste u dogovoru s Googleom i Facebookom o tome da su cjepiva „sigurna i učinkovita“, kao jedan od primjera, onda možete slobodno objavljivati onoliko „slobodnog govora“ na njihovim platformama koliko želite. Ali ako istaknete činjenicu da cjepiva sadrže čitave genske sekvence pobačenih ljudskih beba, onda odjednom više nemate slobodnu govora.

Isto se odnosi i na kult LGBTQ-a. Ako izrazite bilo kakvo protivljenje na Facebooku o  Satu priče transvestita (Drag Queen Story Hour) i transrodnu indoktrinaciju djece, tada vaš “slobodan govor” iznenada postaje govor mržnje, što znači da to više nije dopušteno i može vas čak koštati vaše karijere.

Tehnološka kabala vodi Sjedinjene Države pravo u tiranski komunizam eliminirajući slobodan govor i nazivajući sva oprečna gledišta “govorom mržnje”

Baš poput komunističke Kine sa shemom „ocjene socijalnih kredita“, američki tehnološki divovi poput Googlea, Facebooka, Twittera i mnogih drugih aktivno pregledavaju sadržaj koji se dijeli putem njihovih platformi kako bi korisnicima dodijelili različite stupnjeve „prava na slobodu govora“ ovisno o njima na njihovim gledištima.

Ako ste netko čija se perspektiva usko podudara s dubokom državom, tada vam je omogućeno da slobodno objavljujete i dijelite sve što želite. Ali ako se uopće usuđujete spomenuti riječ “geoinženjering” na vašoj stranici ili profilu, tada biste mogli biti označeni kao “teoretičar zavjere” čiji sadržaj treba zabraniti ili na neki drugi način cenzurirati kao “pogrešan govor”.

Ističući kako su genetski modificirani organizmi (GMO) u velikoj mjeri neprovjereni i potpuno nepotrebni, još je jedno kažnjivo djelo na društvenim medijima, kao i skretanje pažnje na činjenicu da su farmaceutski lijekovi opasni i često inferiorni u odnosu na svoje prirodne, nepatentirane konkurentske proizvode.

Osim ako niste netko tko vjeruje da su sva cjepiva sigurna i učinkovita; da je fluor u pitkoj vodi dobar za ljudsko tijelo; da je GMO fenomenalno i da su rješenje za “klimatske promjene” da neki muškarci imaju mjesečnice, a neke žene penise; i da je Hillary Clinton trebala biti predsjednica, a Donald Trump otići iz politike, onda vam se neće pružiti ista prava na “slobodan govor” kao onima koji vjeruju da su sve ove stvari neosporne činjenice.

Holivudski glumac Rob Schneider ispravno je utvrdio kada je objavio tweet da istinski slobodni govor uključuje sav slobodni govor – “čak i govor koji smatrate odvratnim”, napisao je nedvosmisleno.

“Ne trebaju nam ljudi koji za nas odlučuju što trebamo misliti, vidjeti ili čuti. To je gomila totalitarnog sranja “, napisao je dalje, naglašavajući što ne bi trebala biti sloboda govora.

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.