(VIDEO) Crosport-vez tekstilna proizvodnja i prodaja

Autor: Dražen Zetić, Zagreb, 2021.
0

 

Crosport-vez je hrvatska tvrtka osnovana 1990. godine, kada je nastala i samostalna država Hrvatska.

Crosport-vez je direktni proizvođač sportske opreme ( dresovi, kape, majice, šalovi, trenirke, cilindri, šeširi, itd. ) , navijačkih rekvizita te prvi proizvođač hrvatskih zastava u Hrvatskoj. 

Stalnim unapređenjem tehnologije prilagođavamo se duhu vremena godinama ulažući u najmodernije strojeve potrebne za tekstilnu proizvodnju te u konstantno obrazovanje našeg stručnog osoblja. Stoga se ponosimo što se danas možemo pohvaliti uslugama krojenja, šivanja, strojnog vezenja, tiska, sublimacije, plotanja te dizajna.

PRIČA O JEDNOJ ZASTAVI

Zastava je simbol hrvatskih vitezova i cjelokupnog hrvatskog naroda u domovini, dijaspori, Bosni i Hercegovini, Vojvodini, Boki kotorskoj i na cjelokupnom hrvatskom povijesnom, etničkom i kulturnom prostoru. Predstavljala je, te i danas predstavlja, cjelokupni hrvatski narod – svaku Hrvaticu i Hrvata. 

Pod hrvatskom zastavom borili su se naši preci za slobodu, za kulturu i za naš hrvatski jezik. 

U vrijeme nastanka hrvatske države, počeli smo s proizvodnjom hrvatskih zastava. Jakov Marković, utemeljitelj Crosport-veza, prepoznao je važnost povijesnog trenutka te istovremeno i neophodnost da hrvatski narod fizički može istaknuti simbol svoje višestoljetne borbe na javnim mjestima, u svojim domovima, školama, državnim institucijama. 

Prve verzije šivane su u našoj maloj radionici na zagrebačkom Jarunu, s ljubavlju i predanošću. Bile su klasičnih dimenzija, 200×100 cm, ručno šivane s ukrasnim resama. S godinama je naša proizvodnja porasla i preseljena u zagrebački Remetinec, a ponuda je toliko proširena da danas možete birati između hrvatskih zastava sa standardnim ili povijesnim (grb koji se stoljećima nalazi na krovu crkve sv.Marka) grbom, šivanih ili tiskanih, s resama ili bez njih, i to u čak sedam standardnih dimenzija. 

Osim hrvatskih zastava, u ponudi imamo i zastave hrvatskih gradova, hrvatskih sportskih klubova, navijačke zastave, stolne, kapetanske i auto zastavice, zastave EU, te bilo koje druge države na svijetu.

Sve je proizvedeno u Hrvatskoj, na adresi Kotorvaroška 7 u Zagrebu, a naš dućan nalazi se u centru grada, na adresi Jurišićeva 6. 

Nosite i izložite svoju hrvatsku zastavu s ponosom. 

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=1r7eVKxweZ4

NOVA LOKACIJA

Poštovani kupci,

nakon skoro 20 godina poslovanja na adresi Vlaška 2, veselimo se obavijestiti vas da nas od 01. lipnja 2020. možete posjetiti na adresi Jurišićeva ulica br. 6.

 

Preporuka:

http://www.crosportvez.hr/home.aspx

 

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.