(VIDEO) Novi spot policijske klape Sveti Mihovil u sjećanje na žrtvu Vukovara: Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su novim naraštajima stvorili Domovinu

Policijska klapa Sveti Mihovil za nadolazeći Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u sjećanje na žrtvu Vukovara snimila je novi videospot za pjesmu „Otiš’o je s mirisima jutra“, priopćeno je u subotu iz Ravnateljstva policije

Policijska klapa Sveti Mihovil
0

Policijska klapa Sveti Mihovil za nadolazeći Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u sjećanje na žrtvu Vukovara snimila je novi videospot za pjesmu „Otiš’o je s mirisima jutra“, priopćeno je u subotu iz Ravnateljstva policije.

Riječ je o obradi  pjesme koja se nalazi na prvom  studijskom albumu policijske klape  Sveti Mihovil, izdanom u rujnu ove godine.  Pjesma je  poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je jučer nažalost napustio, kažu u Ravnateljstvu policije.

Novi spot policijske klape Sveti Mihovil izrađen je za nadolazeći Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koji su svoj život položili na oltar Domovine.


Ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu  prikazano je kroz  istinitu priču mladog  hrvatskog policajca koji  traga za mjestima kalvarije svoga oca  stradalog tijekom Domovinskog rata u obrani herojskog Grada Vukovara.

Ujedno, ovaj spot je trajni In memoriam na 97 hrvatskih hrabrih policajaca koji su 1991. godine izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo Srce za obranu Grada Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili, navode iz Ravnateljstva policije.

Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su novim naraštajima stvorili Domovinu.

 

Foto i video: RP/ MUP

 

Izvor: totalno.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.