VIDEO Novom pjesmom “Moj Vukovar” Zaprešić boys odali počast Gradu heroju!

Kako su za HKM rekli sami Zaprešić boys, pandemijsko vrijeme iskoristili su na najbolji mogući način – snimanjem nove pjesme i videospota zvučnog imena "Moj Vukovar".

Vučedolska jarebica, fotografija Dražen Zetić, 2019.
0

Kako su za HKM rekli sami Zaprešić boys, pandemijsko vrijeme iskoristili su na najbolji mogući način – snimanjem nove pjesme i videospota zvučnog imena “Moj Vukovar”


Izvor: vukovar.hr

“Pjesma posvećena gradu Vukovaru nije ideja koja nam je došla iznenada. Želja za odavanjem počasti tinjala je u nama još od samih početaka grupe. Međutim, uvijek je postojao taj respekt, strah i određena kočnica da pjesma neće ispasti dovoljno dobro, odnosno onako kako smatramo da Vukovar zaslužuje. Nedavno smo imali čast nastupiti na svečanom otvorenju obnovljenog Vukovarskog vodotornja pa smo osjetili da je ‘to sada to’”.

Pjesmu “Moj Vukovar” objavljujemo netom prije bolne obljetnice u novijoj hrvatskoj povijesti, Dana sjećanja na pad grada Vukovara. Pjesma je to, prije svega, o ljubavi prema Vukovaru, ali i doprinosu i žrtvi koju je ovaj grad podnio za vrijeme Domovinskog rata.

Dečki ne kriju da su izrazito sretni i ponosni na ovu, za njih najposebniju pjesmu, te poručuju: “Poanta same pjesme je pozitivan pogled u budućnost koja će omogućiti boljitak grada i regije, s naglaskom da se nikada ne zaboravi prošlost i ljudi koji su devedesetih godina prošloga stoljeća branili Vukovar.”

Recimo na kraju da tekst pjesme potpisuje Marko Novosel, glazbu Ante Pecotić, a za produkciju i aranžman zaslužan je Bojan Šalamon – Shalla. Videospot pod režiserskom palicom Nevija Smajića i Marija Borščaka sniman je na više lokacija u Vukovaru.

Izvor: hkm.hr

 

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=T-V2B71GAa0&feature=emb_title

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.