(VIDEO) STRAVIČNO! Vratio iz RS-a u Hrvatsku po kojoj je pucao, sklopio ugovor s HZZ-om i otvorio zubarsku ordinaciju!

U dijelu odličnog dokumentarnog filma “Amacord 1991-2002″, može se vidjeti ulazak srpske vojske i četnika u Hrvatsku Kostajnicu. Kamera je zabilježila zarobljavanje trojice hrvatskih branitelja, Tomislava Jergovića, Željka Vujanovića i Dražena Kostrića, zavezanih ruku i okruženih naoružanom vojskom i paravojskom. Tijela prve dvojice nesretnih hrvatskih branitelja pronađena su u šumi Plavićevac, dok je Dražen Kostrić na popisu nestalih

Screenshoot
0

 

U dijelu odličnog dokumentarnog filma “Amacord 1991-2002″, može se vidjeti ulazak srpske vojske i četnika u Hrvatsku Kostajnicu. Kamera je zabilježila zarobljavanje trojice hrvatskih branitelja, Tomislava Jergovića, Željka Vujanovića i Dražena Kostrića, zavezanih ruku i okruženih naoružanom vojskom i paravojskom. Tijela prve dvojice nesretnih hrvatskih branitelja pronađena su u šumi Plavićevac, dok je Dražen Kostrić na popisu nestalih.

“Jedan od prisutnih u trenutku privođenja hrvatskih zarobljenika je M. N. (puni podaci poznati redakciji). Iako u nekakvoj polucilvilnoj odjeći, sve promatra s puškom na ramenu. On je inače rođen u Kostajnici, ali sve donedavno živio je u Republici Srpskoj. Sada se vratio u Hrvatsku i planira otvoriti zubarsku ordinaciju”, rekao nam je, ne tako davno, Ivica Pandža – Orkan.

Sada doznajemo kako je M. N. koji je označen na našoj glavnoj fotografiji, u svom naumu i uspio. Sklopio je ugovor s HZZ-om i sada ima ordinaciju u sklopu Doma Zdravlja Sisak, točnije u Mečenčanima, što se lako može provjeriti na stranici DZ Sisak.

M. N.-a, naoružanog paravojnika koji je ratovao protiv Hrvatske i nazočio zarobljavanju branitelja koji su naknadno ubijeni, možete pogledati od 7:58 do 9:28. 

Izvor: https://www.youtube.com/watch?v=ZMWgd2Sbe8o

Autor: S. V.

Izvor: dnevno.hr 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.